Jobbet "Sygeplejerske Øre-Næse-Hals/Øjen/Børnekirurgisk Sengeafdeling, Vejle Sygehus" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt
Har du lyst til at være en del af et fantastisk team, så er chancen der lige nu!  

Vi søger en kompetent og erfaren sygeplejerske til et vikariat fra 1. maj 2018 til 31. oktober 2019 eller snarest muligt, i blandende vagter på 30 timer. 
Vil du gerne arbejde på et sengeafsnit, der adskiller sig fra de fleste, hvor vi sætter patienten først, - hvor vi har fokus på faglig udvikling og et stærkt kollegialt samarbejde? 
Vi er et spændende og udfordrende arbejdssted. Vi er kåret som landets bedste afdeling i forhold til patienttilfredshed. Vores arbejdsmiljø er i top. Vi arbejder efter værdierne resultat, ordentlighed, samarbejde og excellence.  
 
Vi varetager plejen og behandling af patienter, både voksne og børn i Øre-Næse-Hals- og Øjenspecialet samt børn i urinvejskirurgisk speciale. Vi varetager også undersøgelse af medicinske patienter tilknyttet lungepakken. Hovedvægten af vores patienter er dagkirurgiske. Vi er et speciale, der er en rejse værd. Vi tilbyder en måneds kvalificeret oplæring og introduktion, samt arbejde hver 3. weekend. 
 
Vores sengeafsnit består af 8 senge til elektive patienter og 14 dagkirurgiske pladser. Vi modtager både indkaldte og akutte patienter til såvel udredning og behandling. Vi er en afdeling med stort patientflow og kort liggetid. Vores dagkirurgiske del lukker dagligt klokken 18. Vi har derefter fortsat åben for patienter, der er elektive og som indlægges akut. Om natten samarbejdes der med Medicinsk Afdeling. 
Vores patientkategorier er mange og rummer alt lige fra dræn i øre til alvorligt syge kræftpatienter. Vores sygepleje rummer hele paletten og dækker flere specialer, hvilket stiller krav om stor ekspertise samt teknisk dygtighed. 
 
Vi er et praktiksted for sygeplejestuderende og SSA elever, og vi gør et stort stykke arbejde for, at de får et lærerigt uddannelsesophold i afsnittet. Det har betydning for os, at du har interesse i at bidrage til dette. 
 
Vi søger en sygeplejerske med følgende profil: 
 
  • Det vil være en fordel, at du har erfaring fra Øre-Næse- Hals specialet, og kan udføre sygepleje til indlagte og dagkirurgiske patienter (børn/voksne) på højt niveau. 
  • Du vil gerne ansættes i en afdeling, hvor opgaverne søges løst til størst mulig gavn for patienten. 
  • Du skal have forståelse for hele patientforløb, vores patienter er vores hædersgæster, og de skal føle sig som så. 
  • Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med kerneområdet individuel patientpleje og være en del af et tværfagligt team(tæt samarbejde med ambulatorie/operationsgang samt vores læger), der besidder og udstråler professionalisme. Du skal have konstant fokus på patienternes behov, på omsorgen og det fuldendte patientforløb. 
  • Du skal have overblik og være omstillingsparat i de forskellige specialer. 
  • Vi vægter stor loyalitet, evne til at sige til og fra, at vi kan stole på hinanden, og at vi taler til hinanden, og ikke om hinanden. 
  • Du fokuserer på muligheder, kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og opsøgende.  
  • Vi vægter et godt arbejds– og læringsmiljø, så derfor er du en aktiv medspiller i værdien af dette. Du skal derfor have lyst og evne til vejledning af både patienter og studerende samt dine kollegaer. Vi vægter, du værdsætter samarbejde og fællesskab, og har en anerkendende tilgang i relationen. 
 
Vi tilbyder:
 
Et godt arbejds- og læringsmiljø, hvor der er stor vægt på fagligheden, men også de sociale relationer mellem hinanden som kollegaer. Vi sætter højt, at vi har det godt med hinanden og kan drage omsorg for den enkelte medarbejder, da det betyder alt for udførelsen af vores kerneopgave, nemlig pleje og behandling af vores patienter. 
Du bliver introduceret til alle opgaver i afsnittet gennem et struktureret introduktionsprogram. Du kommer til at gå med sygeplejersker, der vil stå for din oplæring. 
Du vil opleve en hverdag, hvor der altid er nogle at sparre med og spørge til råds. Atmosfæren og tonen i vores afdeling er uhøjtidelig og vejen fra leder til medarbejder er kort og lige til. 
 
Vi er en medarbejdergruppe med højt fagligt engagement. Dine kollegaer har et højt specialekendskab og vil rigtig gerne lære fra sig. Vi vil hinanden og vi er her, fordi vi vil gøre en forskel for vores patienter. 
 
 
Nærmere oplysning om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Pernille Leth/ansvarshavende telefon 7940 5961/79 40 59 62. 
Stillingerne er omfattet ny løn. 
Ansøgningsfrist er mandag den 01.04.18 kl. 23.59
Ansættelsessamtaler vil foregå fredag d. 06.04.18.
Vi glæder os til at høre fra dig. 
Benyt venligst nedenstående link, når du skal sende din ansøgning: