Jobbet "Sygeplejerske med interesse for det onkologiske speciale søges til Onkologisk Dagafsnit" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt
Vi søger en dygtig og engageret sygeplejerske til Onkologisk Dagafsnit med start pr. 1. maj 2018. 
 
Erfaring fra specialet er en fordel, men ikke en betingelse. Derimod er engagement, empati, humor og arbejdsglæde vigtige forudsætninger.  
 
Vi kan tilbyde   
  • en grundig introduktion og individuel oplæring i forhold til dine kompetencer, herunder Kursus i Medicinsk kræftbehandling 
  • et tæt tværfagligt samarbejde med engagerede, dedikerede og dygtige kolleger  
  • en spændende arbejdsplads, hvor medarbejdere og ledere altid er opmærksomme på at gøre deres bedste 
  • en arbejdsplads, der er i konstant udvikling, hvor vi hurtigt tilpasser os nye krav og forventninger 
  • et afsnit, hvor du har mulighed for at påvirke den videre udvikling gennem fagligt engagement og nytænkning 
  • en stilling på 32 eller 37 timer pr. uge i dagvagter med dag- eller aftenvagt hver 6. weekend i afdelingens Sengeafsnit 
  • gode muligheder for kompetenceudvikling og videreuddannelse. 
Om os 
Onkologisk Dagafsnit er et ambulatorium i Onkologisk Afdeling. Vi tager os af behandling og sygepleje til patienter med sarkomer. Det er en lille patientgruppe med kræft i bløddele og knogler.  Det er ofte unge patienter, der har sygdommen. Derfor er der behov for at inddrage mange aspekter i sygeplejen. Vi er et af de få steder i landet, som behandler sarkomer, og vi har et omfattende nationalt og internationalt forskningssamarbejde på området.  
 
Dagafsnittet har et meget tæt samarbejde med personalet på Onkologisk Sengeafsnit, da Dagafsnittet er placeret, som en integreret enhed i Sengeafsnittet. 
 
I Dagafsnittet stiler vi efter at skabe gode effektive sammenhængende patientforløb, hvor patienten og de pårørende er i centrum. Vi lægger vægt på at have et højt fagligt niveau og en anerkendende kultur, som bygger på åbenhed, og hvor engagement og arbejdsglæde er nøgleord. 
 
Som sygeplejerske i Dagafsnittet skal du selvstændigt og i tæt samarbejde med dine lægefaglige kolleger planlægge forløb til vores patienter. Behandlingerne består af medicinsk kræftbehandling og/eller stråleterapi. Vi behandler overvejende med cytostatika, biologiske stoffer og immunterapi.   
 
Som sygeplejerske har du desuden selvstændige opgaver i forhold til information om og vejledning i understøttende behandling. Derudover har du et tæt samarbejde med afdelingens kliniske forskningsenhed i forbindelse med protokollerede behandlinger. 
 
Er du blevet nysgerrig og vil vide mere?  
Så er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Tanja Duelund Pallesen på telefon 38 68 2649 eller ledende oversygeplejerske Marie-Helene Olsen telefon 38 68 22 53. 
 
Ansøgningsfristen er mandag den 19. marts 2018 kl. 12.00. Samtalerne finder sted den 22. og 23. marts.
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.