Jobbet "Radiografer til Team 3, Radiologisk Afdeling OUH Odense" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sdr. Boulevard 29, Indgang 27, stuen, 5000 Odense C

Dit næste skridt

Jobindhold

Vi søger radiografer til Team 3, som arbejder inden for det muskuloskeletale område med børneundersøgelser og thorax. Der er tale om en fast stilling og et 6-måneders vikariat, begge med tiltrædelse 1. april 2018 eller snarest derefter. Stillingerne er på fuld tid.
 
I teamet har vi et tæt tværfagligt samarbejde med meget engagerede og dygtige kolleger, og vi arbejder sammen om at give patienterne en god oplevelse.  
 
Vi har Siemens DR i alle knoglerum samt 2 Philips gennemlysningsrum, og vi har EOS, som anvendes til bl.a. scoliose og benlængder.   
 
Hver dag har vi 2 radiografer, som er i Ultralydsafsnittet i kælderen, og vi har en radiograf, som arbejder med muskuloskeletal ultralyd 2 dage om ugen.
 
Du vil komme til at indgå i treskiftet vagt i FAM, hvor du selv ønsker dine vagter i ''min tid''. Teamet har 2 radiografer, som arbejder i FAM hver dag i dagtiden.  

Da vi er et universitetshospital og er uddannelsessted for radiografstuderende, skal du være villig til at indgå aktivt i undervisningen og uddannelsen af studerende og kolleger. Vi arbejder med noget af den nyeste teknologi, og det er vigtigt for os, at du holder dig orienteret om den nyeste forskning inden for fagområdet og er indstillet på fortsat at videreuddanne dig. 

Vi forventer, at du   

 • har dansk autorisation som radiograf 
 • arbejder selvstændigt og med høj faglighed, samt har fokus på det gode patientforløb
 • er fleksibel over for skiftende arbejdsopgaver og arbejdstider
 • har lyst til og interesse for at implementere ny teknologi i afsnittet
 • vil indgå aktivt i udviklingen af et attraktivt og kollegialt arbejdsmiljø
 • kan klare presset i en meget travl hverdag

Vi tilbyder

 • et udviklingsorienteret miljø med højt specialiserede undersøgelser, hvor fagligheden er i top
 • et arbejdsliv, hvor du kan få mulighed for at præge dine arbejdsopgaver i den retning, du synes er interessant
 • et åbent, ærligt og respektfuldt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone
 • en åben og engageret ledelsesstil
 • systematisk kompetenceudvikling

Ansøgningsfrist 
Fristen for at søge stillingen er torsdag den 22. marts 2018.  Vi forventer at afholde samtaler mandag den 26. marts.  Søg stillingerne elektronisk via link her på siden.

Ansættelse
Region Syddanmark anvender tre måneders prøvetid, og ansættelse vil ske efter overenskomst. Vi indhenter børneattest.

Generelt om Radiologisk Afdeling
Afdelingens aktivitetsniveau er højt. Vi foretager omkring 340.000 undersøgelser på årsbasis, og vi har et tæt samarbejde med såvel kirurgiske som medicinske specialafdelinger. Vores faglige niveau er højt, og afdelingen varetager de fleste højtspecialiserede funktioner.

Lean-princippet er en fast del af vores arbejdsdag. Vi holder ugentlige målstyringsmøder med henblik på at optimere vores arbejdsgange.

Vi har fokus på arbejdsmiljøet, og alle har et ansvar for at bidrage til det åbne, ærlige og respektfulde samarbejde. Vi holder fælles julefrokost og sommerfest, og vi har tradition for at deltage i forskellige motionsarrangementer som fx. Eventyrløb, DHL-stafet og Vi Cykler Til Arbejde. Vi har gratis frugtordning og adgang til meget billige træningsfaciliteter.

Lægefagligt er afdelingen specialiseret i otte sektioner
Angio-Thoraxsektion, Neuroradiologisk sektion, Abdominal-radiologisk sektion, Ultralydssektion, Onkoradiologisk sektion og Muskuloskeletal sektion/ pædiatrisk radiologi samt Mammaradiologisk sektion.

Radiograferne er specialiseret i seks teams
Team 1 arbejder med MR, almen onkoradiologi. Team 2 arbejder med CT, abdominal-radiologi og ultralyd. Team 3 arbejder med muskuloskeletal radiologi, pædiatri, thorax, CT og UL. Team 4 arbejder med neuroradiologi og almen radiologi. Team 5 arbejder med karradiologi og almen radiologi, og Team 6 arbejder med mammaradiologi. Den daglige ledelse varetages af afdelingsradiografer.

Du kan besøge vores hjemmeside på www.ouh.dk/radio

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsradiograf Susanne Førgaard på tlf. 65 41 18 06 eller via e-mail Susanne.foergaard@rsyd.dk    

Vi glæder os til at høre fra dig.