Jobbet "Bioanalytiker søges til Klinisk Biokemisk Afdeling, Nordsjællands Hospital - Frederikssund" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Frederikssundsvej 30, bygn. 25, 3600 Frederikssund

Dit næste skridt
Brænder du for det gode patientforløb? Er du robust, og har du en solid og bred faglighed, som du gerne vil bruge til at gøre en forskel på et velfungerende hospital? Så er dette lige en stilling for dig.
Klinisk Biokemisk Afdeling søger en vagtgående bioanalytiker pr. 1. maj 2018 eller snarest muligt.
 
Hvem er vi  
Klinisk Biokemisk Afdeling er en af Region Hovedstadens største klinisk biokemiske afdelinger og varetager biokemiske analyser for Region Hovedstaden i Planlægningsområde Nord. Afdelingen udfører blodprøvetagning og EKG-optagelser i Akutafdelingen, i ambulatorierne og på sengeafdelingerne på Nordsjællands Hospital (i Hillerød og Frederikssund) samt i Sundhedshuset i Helsingør. Derudover kører vores bioanalytikere ud til patienter i eget hjem og på plejehjem. Desuden betjener Klinisk Biokemisk Afdeling praksissektoren i hele Nordsjælland.
 
Samlet har vi ca. 888.000 patientkontakter og udfører ca. 10,7 mio. analyser om året i vores laboratorium, hvor afdelingen i Hillerød er et af verdens mest automatiserede. Hele KBA er ISO 15 189-akkrediteret og beskæftiger samlet ca. 135 medarbejdere. På Frederikssund er vi 25 medarbejdere.
 
Klinisk Biokemisk Afdeling er organiseret i fire team (Team Sky, Team Star, Team Amb/Tech og Team FS), og hvert team har tilknyttet en afdelingsbioanalytiker. Den ledige stilling er i Team FS. 
Du kan læse mere om afdelingen på www.nordsjaellandshospital.dk/klinisk-biokemi.  
 
Vi tilbyder  
Stillingen i Team FS er på matriklen Frederikssund Hospital. Jobbet indeholder spændende og udfordrende arbejdsopgaver i en afvekslende hverdag, hvor alle tager del i ansvaret for at sikre det optimale patientforløb.
 
”Noget af det, der er spændende ved jobbet er, at vi stadig kører alle udstyr som stand-alone. Vi har ikke nogen automatisering i Frederikssund, så arbejdsdagene bliver varierede. Man skal kunne varetage alle typer arbejdsopgaver i forbindelse med blodprøvetagning og analyse.” fortæller bioanalytiker Mette Thye ”desuden er der et supergodt fællesskab og samarbejde”. 
 
Du vil få en grundig oplæring, inden du indgår på de forskellige arbejdspladser.
Vagter kører normalt efter et fast rul, men der er mulighed for at bytte, så arbejdslivet kan tilpasses dit fritids- og familieliv.  
 
Vi forventer, at du 
  • er autoriseret bioanalytiker.
  • er selvstændig og har gode samarbejdsevner.
  • er kvalitetsbevidst og vægter faglighed højt.
  • er villig til at indgå i afdelingens vagter, som indebærer aften- og weekendvagter.
  • trives i en travl og udfordrende hverdag og sætter pris på en dagligdag, der er præget af god stemning og godt humør.   
Ansættelsesvilkår 
Stillingen er til besættelse 1. maj 2018 eller snarest muligt.  
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
 
Ansøgningsprocedure   
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsbioanalytiker Ingrid Bockhoff på e-mail ingrid.bockhoff@regionh.dk eller telefon 48 29 54 05.  
 
Ansøgningsfristen er den 26. marts 2018. Vi afholder samtaler i uge 15 eller efter aftale. 
 
Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.