Jobbet "Akademisk laboratoriemedarbejder søges til Scleroseklinikken og Klinik for Synsnervebetændelse, Neurologisk Afdeling, Rigshospitalet – Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansens Vej 1-23, 2600 Glosturp

Dit næste skridt
Scleroseklinikken og Klinik for Synsnervebetændelse, Rigshospitalet – Glostrup søger en eksternt financieret akademisk laboratoriemedarbejder til projekter inden for multipel sclerose og synsnervebetændelse. 
 
Arbejdsopgaver:  
Vi søger en fleksibel og omhyggelig akademisk laboratoriemedarbejder, med dokumenteret projekterfaring indenfor antistofmåling ved sclerose og synsnervebetændelse. Arbejdsopgaverne er udover planlægning af projektpatientforløb og prøvetagning behandling af prøver til forskning mph. laboratoriearbejde med bl.a. ELISA, PCR og flowcytometri. Efterfølgende at foretage databehandling og svarafgivelse. Derudover vedligeholdelse af biobank og databaser og bidrage til fondsansøgninger. Du vil indgå i diverse projekter, der publiceres internationalt, og også selv have mulighed for at foreslå projekter i samarbejde med professor Jette Frederiksen. Relevant kursus og kongresdeltagelse vil blive tilbudt.  
 
Din baggrund:  
Du skal være uddannet humanbiolog, cand. scient. i biologi eller biokemi el. have lignende relevant uddannelse. 
Ansøger med dokumenteret projekterfaring indenfor antistofmåling ved sclerose og synsnervebetændelse vil blive foretrukket. Flair for databehandling en fordel og interesse for flowcytometri ønskelig. 
Du er engageret og har gode samarbejdsevner, men arbejder også godt selvstændigt. Du vil indgå i en forskergruppe med dedikerede medarbejdere: Professor, ph.d.-studerende, lægestuderende herunder scholarstipendiat, forskningsbioanalytiker, projektsygeplejerske og professorsekretær. Vi samarbejder med flere forskergrupper i ind- og udland. Vi har etableret en forskningsenhed bl.a. med synsfysiologisk laboratorium og med laboratorium i klinikken og i Rigshospitalets Glostrups forskerpark.  
 
Arbejdstid 30-37 timer/uge.  
 
Stillingen er eksternt finansieret og lønnen er overenskomstmæssig. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2018 og er foreløbig tidsbegrænset frem til 31. marts 2019. Stillingen kan lede til Ph.D. studium. 
 
Ansøgningen bilagt CV og eksamensbevis stiles til professor, overlæge, dr.med. Jette Frederiksen via mail til jette.lautrup.battistini@regionh.dk senest den 20.3.2018.
 
Ansættelsessamtale afholdes senest d. 23.3.18. 
Eventuelle spørgsmål rettes til Jette Frederiksen på tlf: 38633041 eller e-mail jette.lautrup.battistini@regionh.dk