Jobbet "Er du vores nye Sygeplejerske eller Social- og sundhedsassistent på Medicinsk & Kirurgisk Afdeling 261, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt
Brænder du for det gode patientforløb? Tiltaler både det medicinske og det kirurgiske dig? Trives du i en travl og spændende hverdag? Så er du måske vores nye kollega?  
 
Vi søger efter den rette nye kollega, der kan bidrage vores gode arbejdsplads, der er præget at stort patientflow, specialiserede patientforløb og høje kompetenceniveau. Du skal være medskabende til at vedligeholde og udvikle et godt arbejdsmiljø. 
Vi søger en energisk og stabil sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent, der kan tiltræde snarest. Stillingen er med blandede vagter på 32-37 timer ugentligt og fast weekendvagt hver 2. uge. 
 
 
Vi søger 
Nysgerrig sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent med interessere for  
  • hæmatologien, bl.a. udredning og behandling af godartede og ondartede sygdomme, som har relation til blod, lymfesystem og de bloddannende organer, inkl. blodkræft, knoglemarvskræft og lymfekræft.
  • endokrinologien, bl.a. undersøgelse, diagnostik, behandling og kontrol af endokrinologiske sygdomme, dvs. kirtel- og hormonsygdomme. 
  • ortopædkirurgien, bl.a. undersøgelse og behandling af akutte og planlagte patienter med skader eller problemer med knogler, led og muskler. Herunder også sår, infektioner og amputationer.  
  • rheumatologien, hvor vi behandler patienter med gigt og bindevævssygdomme. 
 
Vi forventer, du kan arbejde selvstændigt, men samtidig har gode samarbejdsevner og en fleksibel tilgang til opgaveløsning. Specialekendskab vil være en fordel, men det er intet krav.  
 
Vi tilbyder 
En afdeling, hvor 
  • vi har det spændende, travlt og ikke trivielt, og arbejder med et smil på læben og faglighed i højsædet.  
  • vi er glade for vores arbejdsplads og passer godt på hinanden.  
  • vi prioriterer højt informations- og undervisningsniveau og har ofte undervisningsseancer. 
  • der er dygtige, erfarne og veluddannede kolleger og fokus på faglig og personlig for såvel den erfarne som den nyuddannede social- og sundhedsassistent.  
  • vi arbejder med tillempet primær patientpleje med fokus på patienten og dennes pårørende.  
  • vi tilbyder et velstruktureret individuelt introduktionsprogram. 
 
Afdelingen 
Afdeling 261 har 27 sengepladser indenfor specialerne hæmatologi, endokrinologi, ortopædkirurgi og rheumatologi. Vi er unikke, fordi du får muligheden for at arbejde både med det medicinske og kirurgiske patientforløb. Vi er en afdeling med mange specialer opdelt i to afsnit, og personalet har forskellige sygeplejefaglige kompetencer, der passer til deres specifikke arbejdsområder. Vi samarbejder tæt med Fælles Akut Modtagelse (FAM) og de øvrige afdelinger. Patientforløbene varierer fra få dage til længerevarende indlæggelser. Alle akutte indlæggelser foregår via den FAM, hvor behandlingen påbegyndes før overflytning til sengeafsnittet. Vi har også et velfungerende hæmatologisk ambulatorium med dagsengefunktion. Ønsker du at vide mere om vores afdeling så læs mere her.
 
Ansøgning
Send ansøgning og CV elektronisk via nedenstående link senest d. 23/3 2018 
Samtaler forventes afholdt mandag d. 26/3 2018. 
 
Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelse er efter gældende overenskomst.
 
Yderligere information
Hør nærmere hos afdelingssygeplejerske Mette Jeppesen Rechnagel på 79182354 eller 20152862.
 
Vi glæder os til at høre fra dig