Jobbet "Thoraxkirurgisk operationsgang på Rigshospitalet søger senest per 1. juni 2018 operationssygeplejersker til team af engagerede og fagligt dygtige operationssygeplejersker" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Vi tilbyder en spændende hverdag i det thoraxkirurgiske speciale, hvor vi modtager både børn og voksne med behov for at blive opereret i hjertet, lungerne eller spiserøret. Operationerne kan være mindre og store, planlagte og akutte.  
 
Til daglig opererer vi på 6 hjertestuer, 3 lungestuer og 1 endoskopistue – og derudover har vi afsat kapacitet til at dække akut behov for operation/assistance i Traumecentret, kardiologisk laboratorium eller i huset. 
 
Vores vagtberedskab dækker 2 operationsstuer efter kl. 18 på hverdage, i weekender og på helligdage. 
 
Søger du en stilling hos os, møder du en afdeling i trivsel og en engageret personalegruppe med fokus på både det sociale og faglige miljø.  
 
Vi arbejder kontinuerligt og struktureret med udvikling af operationssygeplejen, og du vil indgå i et skræddersyet oplæringsforløb under hensyntagen til dine sygeplejekompetencer og erfaringer. Forløbet vil foregå over de første 6 måneder og tager afsæt i vores uddannelsesprogram, evidensbaserede VIP og de regionale kompetencekort 1 – 10.  
 
På årlig basis opereres omkring 5000 patienter i afdelingen, og operationssygeplejens bidrag til den faglige kvalitet understøttes igennem relevante uddannelsestilbud og arbejde i etablerede udviklingsgrupper indenfor specialets områder.  
 
Vi har specialegrupper indenfor lunge-, hjerte- og børnekirurgi, samt endoskopiske lunge- og spiserørsoperationer. Det giver mulighed for faglig udvikling, sikring af det faglige niveau generelt og et tæt samarbejde med de forskellige kirurger. I samarbejde med afdelingens kliniske sygeplejespecialist og ledelse arbejder specialegrupperne med udvikling af operationssygeplejen på flere niveauer. Det være sig konkrete udviklingstiltag og teoretisk refleksion igennem undervisning og journal clubs.  
 
Vi forventer, at du 
  • Har lyst til faglige udfordringer 
  • Vil bidrage til det gode patientforløb 
  • Har interesse for og lyst til at være en del af udviklingen i afdelingen 
Vi tilbyder dig 
  • En introduktion og oplæring målrettet dig 
  • At indgå i vagtberedskabet efter endt oplæring 
  • Fast undervisning hver torsdag 
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling 
  • Ønskeplan med indflydelse på egne arbejdstider  
  • Et godt arbejdsmiljø 
Har du lyst til at se eller høre mere om afdelingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mette Marie Thomsen på telefon 3545 0696 eller klinisk sygeplejespecialist Charlotte Walsøe på telefon 3545 0927. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellet, bl.a. Dansk Sygeplejeråd. 
 
Ansøgningsfrist: 12. april 2018 kl. 12 
Samtaler i uge: 16