Jobbet "Læger på toppen" er udløbet

Region Nordjylland

Klinik Medicin

Bispensgade 37, 9800 Hjørring

Dit næste skridt
Klar til nye udfordringer?
 
Region Nordjylland og Læger på Toppen søger en speciallæge i almen medicin
Vi søger en speciallæge i almen medicin med lyst til at udvikle samarbejde i grænsefladen primær og sekundær sektor. Du vil indgå i et samarbejde mellem almen praksis i Frederikshavn Kommune og Regionshospital Nordjylland. 

Læger på Toppen består af 23 praktiserende læger i Frederikshavn Kommune. Regionshospital Nordjylland og Læger på Toppen indgår i et nyt samarbejde med henblik på afprøvning af nye stillingstyper og opslår hermed en stilling for en speciallæge i almen medicin til besættelse 1. juli 2018 eller efter aftale.
 
Stillingen er en delestilling. Du bliver ansat af Region Nordjylland som ansættelsesmyndighed med funktion i såvel almen praksis i Frederikshavn kommune samt Klinik Medicin i Regionshospital Nordjylland.
 
Formålet med delestillingen er at kombinere arbejde og udvikling i almen praksis med kompetenceudvikling på hospitalet. Det vil også være muligt for dig at deltage i mindre forskningsprojekter.
 
Arbejdet i almen praksis vil under ansættelsen foregå hos forskellige lægepraksis i Frederikshavn Kommune. Det første halve år vil du blive ansat i en praksis i Skagen. Det efterfølgende halve år i en større praksis i Frederikshavn. Herefter vil vi prøve at efterkomme dine ønsker og behov. Du vil indgå i arbejdet og driften af lægepraksis på lige fod med klinikkens øvrige læger og personale.
 
Arbejdet i Regionshospitalet vil kunne være i hospitalets Klinik Medicin for eksempel med funktion i daghospital eller et medicinsk speciale. Du vil få tilknytning til et af områderne med mulighed for at komme i fokuserede ophold, hvis du ønsker yderligere kompetenceudvikling inden for et andet speciale i klinikken. Det nærmere forløb aftales også her i forbindelse med ansættelsen. 
 
Der er således stor mulighed for selv at præge indholdet af stillingerne.
 
Der lægges op til, at du skal være 3 dage om ugen i almen praksis og 2 dage om ugen på Regionshospitalet. Du skal således være indstillet på en omskiftelig hverdag, hvor fokus flytter sig. Du skal også gennem dit arbejde være indstillet på at deltage i udvikling og formidling af et nyt samarbejde mellem almen praksis og hospitalet med fokus på det sammenhængende patientforløb. Du skal bruge din platform både i almen praksis og på hospitalet til at udvikle samarbejdet. 
 
Der er tale om en vagtfri stilling på fuld tid (37 timer pr. uge). Der vil være mulighed for at få vagtydernummer og arbejde i lægevagten sideløbende med ansættelsen.
 
Efter regional aftale er der afsat et årligt beløb på 22.500 kr. til en afdelingslæges efteruddannelse.

Du ansættes efter overenskomst mellem Danske Regioner og Yngre læger som afdelingslæge. 

Nærmere oplysninger kan fås hos praktiserende læge Peter Gaardbo Simonsen på telefon 20861544, praktiserende læge Lars Skovfoged på telefon 60227539 eller hos viceklinikchef Marianne Sønderkær på telefon 4116 5613.

Ansøgning vedlagt CV og autorisationer sendes via Region Nordjyllands Jobportal senest mandag den 7. maj 2018. 
 
Der forventes afholdt ansættelsessamtale i uge 20