Jobbet "Uddannelsesansvarlige sygeplejersker til Uddannelsesenheden på OUH" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 101, 4. sal, 5000 Odense C

Dit næste skridt
Uddannelsesenheden søger to uddannelsesansvarlige sygeplejersker til Uddannelse og Kompetence. Stillingerne er på 37 timer pr. uge. Stillingerne ønskes besat 1. juli 2018 eller snarest muligt. 
 
Om Uddannelsesenheden 
Uddannelsesenheden er en del af stabsafdelingen Kvalitet, Forskning, Innovation og Uddannelse (KFIU), og består af Uddannelse og Kompetenceudvikling, Center for Lægers Videre- og efteruddannelse og Simulations-centret på OUH (SimC). 
 
Uddannelse og Kompetenceudvikling servicerer og understøtter: 
 • Direktionen, i forhold til de uddannelsesmæssige aspekter i forhold til Region Syddanmark og de samarbejdende uddannelsesinstitutioner i regionen. 
 • Afdelingsledelser og medarbejdere i forhold til hospitalets uddannelsesmæssige forpligtelser og opgaver som f.eks. sygeplejerskeuddannelsen og efteruddannelse og udvikling i forhold til Nyt OUH. 

Uddannelse og Kompetenceudvikling  varetager administrative, koordinerende og pædagogiske opgaver med hovedvægt på sygeplejerskeuddannelsen og social- og sundhedsassistentuddannelsen. Uddannelse og Kompetenceudvikling er også ansættende virksomhed for social – og sundhedsassistentelever, ansat ved Region Syddanmark, og elever ved SOSU – Fyn, hvilket indebærer myndighedsfunktion.

Derudover varetager afdelingen en række opgaver, primært indenfor andre mellemlange videregående uddannelser og erhvervsuddannelser. 

I Uddannelse og Kompetenceudvikling er der ansat 17 engagerede medarbejdere samt elever indenfor det administrative område. 

Uddannelse og Kompetenceudvikling er opdelt i to teams MVU-teamet og EUD/SSA teamet. MVU teamet dækker mellemlange videregående uddannelser bl.a. sygeplejerskeuddannelsen og bioanalytikeruddannelsen udover andre opgaver. EUD/SSA teamet dækker bl.a. erhvervsuddannelserne og SSA-uddannelsen på OUH udover andre opgaver.  

Afdelingen er placeret på OUH i Odense, men dækker alle OUHs matrikler i Odense, Svendborg, Nyborg og på Ærø. 

 
Om stillingen 
Stillingen rummer en bred vifte af interessante uddannelsesmæssige opgaver af både strategisk og ope-rationel karakter og indebærer udvikling af uddannelsesmæssige kompetencer og læringsmiljø på OUH 
 • sagsbehandling for direktionen,
 • myndighedsfunktion i forhold til ansatte elever, 
 • samarbejde med de kliniske afdelinger,
 • samarbejde med uddannelsesinstitutioner.

Kvalifikationer og kompetencer 
Vi søger en sygeplejerske med en akademisk overbygning i form af en relevant kandidat- eller master-grad, som har erfaring med klinisk uddannelse, pædagogiske principper og udviklingsarbejde indenfor sundhedsuddannelser 

 • kan arbejde i en politisk styret organisation,
 • kan facilitere processer – også i konfliktfyldte situationer,
 • har gode kommunikative egenskaber,
 • kan indgå i samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere,
 • kan lide opgaver af administrativ karakter,
 • kan arbejde struktureret og selvstændigt og er indstillet på at yde en ekstra indsats ved behov.

Vi tilbyder 
En spændende stilling i en dynamisk organisation med stor kontaktflade til de kliniske afdelinger samt til uddannelsesinstitutionerne. Engagerede kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. 

Om løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. 
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til uddannelseschef Thomas Hertel, 2445 9119. 
 
Din ansøgning 
Din ansøgning med oplysning om uddannelse og hidtidige erfaringer skal være os i hænde senest søndag den 13. maj 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23. maj 2018.