Jobbet "Er du vores nye Introduktionslæge i Klinik Psykiatri Nord?" er udløbet

Region Nordjylland

Klinik Nord: Læger

Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

Dit næste skridt
Vil du gøre en forskel for psykisk syge voksne i Nordjylland?
Så tilbyder vi dig en Introduktionsstilling i Psykiatri, hvor du kan lære endnu mere om psykiatrien.
 
 
Som læge i psykiatrien er du med til at gøre en forskel i hele patientens liv. Vi forholder os til patientens samlede helbredstilstand – og gennem sikker og effektiv behandling er vores fornemmeste opgave at hjælpe patienten til et længere og bedre liv.

Vores forventninger til dig:
Du brænder for dit fag og har lyst til at hjælpe mennesker, som har det svært. Du skal kunne se det hele menneske og være interesseret i mennesker og deres livshistorie.
 
Du skal både kunne stille den rette diagnose ud fra nogle konkrete symptomer, men du skal også kunne se på – og forstå – det menneske, der er bag diagnosen. Du skal sætte patientens symptomer ind i patientens livskontekst og tilrettelægge behandlingen ud fra dette.
 
Måske kan du ikke alt det endnu, og det er også helt ok, for din vejleder vil gennem supervision hjælpe dig til at opnå disse kompetencer.
 
Som klinik kan vi tilbyde dig:
Klinik Psykiatri Nord har uddannelsesstatus sammen med Aalborg Universitets Hospital. Klinik Psykiatri Nord har stort fokus på uddannelse og prioriterer et godt uddannelsesmiljø for vores yngre læger. Du får ansvar, men med god mulighed for supervision, så du står aldrig alene.
 
Kommunikationsformen er åben, og læringsmiljøet er trygt og positivt med gode evalueringer fra yngre læger i uddannelsesforløb.
 
”Psykiatri er et speciale hvor man har brug for, og styrkes i, alle sine lægeroller. Arbejdet med psykiatriloven er spændende, og man udfordres ofte af etiske dilemmaer. Det tværfaglige samarbejde er utroligt givende, og man oplever stort kollegialt sammenhold. Jeg føler dagligt en stærkt stigende læringskurve - såvel lægeligt som menneskeligt, og det er særdeles tilfredsstillende. ” fortæller H-læge Sussi Guldhammer Fredenslund om sit arbejde i Klinik Psykiatri Nord. Sussi skiftede fra en H-stilling i almen praksis til psykiatri, under sit forløb her i klinikken i 2013.
 
Du vil møde mange spændende udfordringer indenfor alle forekommende psykiatriske sygdomsområder, og er der et bestemt område, som du brænder mest for, så er vi lydhøre overfor de ønsker, du måtte have til at undersøge et specielt felt nærmere.
 
Du får 44 lægefaglige kolleger, heraf 12 læger under uddannelse og 32 speciallæger til daglig sparring og supervision.
 
Som reservelæge går du i 11-skiftet vagt med vagt fra tjenestestedet.
 
En fremtid i Psykiatrien
Ved Psykiatrien i Region Nordjylland er der etableret en forskningsenhed, og forskning er et fremadrettet fokusområde i Psykiatrien. Der er stor vilje til at understøtte forskning i Psykiatrien i Region Nordjylland, og der er plads til at prøve kræfter med forskning på flere niveauer.
 
Se i øvrigt mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Nord på hjemmesiden: www.psykiatri.rn.dk
 
Synes du alt dette lyder interessant? Så skal du søge jobbet som introduktionslæge hos os! (nr. 8026-04-50-i-07)