Jobbet "to afdelingslæger ved Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Klinik i HovedOrtoCentret." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
To afdelingslægestillinger på 37 timer på Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Klinik, Rigshospitalet (med funktion på primært Rigshospitalet og Gentofte Hospital) er ledige til besættelse den 1. juli 2018 eller efter aftale.  
 
Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Klinik varetager al diagnostik og behandling indenfor det oto-rhino-laryngologiske & audiologiske område på både basispatienter samt indenfor det højt specialiserede område. Klinikken er landets største og er fordelt på tre matrikler (Rigshospitalet, Gentofte Hospital og Bispebjerg Hospital) med i alt ca. 72 læger ansat.  
 
De ledige stillinger som afdelingslæge er indenfor hoved- og halskirurgien samt gerne med viden også indenfor specialets andre områder. Alle klinikkens speciallæger indgår som vejledere i uddannelse af uddannelseslæger som et løft til klinikkens speciallægeuddannelse. Interesse og erfaring indenfor uddannelse af yngre læger imødeses derfor også gerne. Ansøgere, som har forudgående erfaring – klinisk som forskning - indenfor enkelte eller flere af ovennævnte områder, foretrækkes. Til den ene stilling er knyttet særlige opgaver indenfor Sundhedsplatformen (SP) idet der foregår et vedvarende arbejde med opbygning og tilpasning af dette IT-værktøj. Til denne ene stilling ønskes derfor ansøger med evner og særlig interesse for SP. 
 
Afdelingslægen er ansat i hele klinikken og må forvente at de funktioner som vedkommende ansættes til primært foregår på både Rigshospitalet og Gentofte Hospital.
 
Afdelingslægen skal være autoriseret speciallæge i oto-rhino-laryngologi. Afdelingslægen forventes desuden at udvise engagement indenfor specialet samt at have en vis videnskabelig erfaring. Afdelingslægen må forvente kirurgisk oplæring over tid indenfor de områder der ikke umiddelbart mestres. Afdelingslægen skal have gode samarbejdsevner, herunder tværfaglige samarbejdsevner, samt kunne arbejde professionelt og målrettet.  
 
Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Klinik har klinikledelse på Rigshospitalet og afsnitsledelse på Gentofte Hospital.  
 
Vi tilbyder et indholdsrigt arbejde på en meget aktiv klinik med gode muligheder for deltagelse i forskning og udvikling, hvortil der er tilknyttet flere kliniske professorer og forskning i uddannelse.  
 
Arbejdstilrettelæggelse: Stillingerne er vagtbærende med tilkald. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.  
 
Ansøgningsfrist: 20. maj 2018 inden kl. 12:00. 
 
For yderligere oplysninger: Tlf.  3545 8785 eller mail: klokker@rh.dk
 
Rigshospitalet er røgfrit.