Jobbet "Introduktionsstilling i radiologi ved Bispebjerg og Frederiksberg Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt
Vi har en ledig introduktionsstilling i radiologi (1309030-66-i-01) til besættelse pr. d. 1/6-2018 eller efter nærmere aftale.  
 
Røntgenafdelingen udfører årligt ca. 170.000 undersøgelser, heraf ca. 25.000 CT-scan­ninger, ca. 15.000 ultralydsscanninger og ca. 15.000 MR-scanninger. Afdelingen har i alt: fem CT-scannere, fire MR-scan­nere, heraf to 3T MR-scan­nere samt en vippescanner til forskning og fem ultralydsscannere. Vi har desuden et samarbejde med Klinisk Fysiologisk Afdeling, som råder over to PET/CT-scannere på Bispebjerg Hospital og en SPECT/CT-scanner på Frederiksberg Hospital.  
 
Det daglige arbejde:   
Afdelingen prioriterer et godt uddannelsesmiljø. Du vil i ansættelsesforløbet rotere i vores fire teams: neuro, thorax-abdomen, muskuloskeletal og ultralyd. Dit arbejdssted bliver primært på Bispebjergmatriklen, men et kort, fokuseret ophold på røntgenafdelingen på Frederiksberg Hospital må påregnes.  
Som udgangspunkt er stillingen vagtfri, fraset lidt weekend dagarbejde.  
 
Du bliver en del af en engageret lægestab på 32 læger, heraf 6 reservelæger. Vi tilbyder en afdeling med et godt ry som uddannelsessted for alle personalegrupper samt gode kollegiale relationer både internt samt eksternt.  
 
Vi tilbyder en stilling, hvor der ALTID er adgang til supervision. For interesserede er der rig mulighed for at blive tilknyttet afdelingens igangværende forskningsprojekter, ligesom der også vil være mulighed for hjælp til gennemførsel af nye projekter.   
 
For yderligere information er du velkommen til at henvende dig til uddannelsesansvarlig overlæge Charlotte Trampedach på tlf. 3034 4496 eller på mail charlotte.riis.trampedach@regionh.dk  
 
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden. Kopi af eksamensbevis for kandidatuddannelse skal vedhæftes. Du forventes at være færdig med basisuddannelsen (autoristionsnummer eller forventet dato for opnåelse af tilladelse til selvstændigt virke bedes oplyst). Dit CV skal disponeres i henhold til de syv lægeroller. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.    
 
Ansøgningsfristen er d. 26. april 2018. Vi forventer at afholde samtaler i uge 18.