Jobbet "Vi søger en dynamisk og engageret læge til en 1-årig introduktionsstilling ved Medicinsk Afdeling Herlev/Gentofte hospital på Gentofte matriklen pr. 1. juni 2018 eller efter aftale." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kildegårdsvej 28, 2900 Hellerup

Dit næste skridt
En ansøger med grundlæggende kendskab til intern medicin vil blive foretrukket.    
 
Medicinsk afdeling varetager specialerne endokrinologi, geriatri, lungemedicin og infektionsmedicin. Derudover har afdelingen det lægelige ansvar for modtagelse og behandling af matriklens akut indlagte medicinske afdelinger.  
 
Du kan forvente primært at være tilknyttet enten vores geriatriske eller infektionsmedicinske område i dagtid uden for vagt.    
 
I vores Akutmodtagelse vurderes og behandles patienter med et meget bredt og varieret udbud af sygdomme. I afdelingens sengeafsnit arbejder vores læger på alle uddannelsesniveauer under supervision af de tilknyttede overlæger.    
Hvad enten du har vagt eller almindelig dagfunktion på et af vores medicinske sengeafsnit, vil du opleve at arbejde i teams med fokus på hurtig diagnostik og behandling – og med høj faglig standard, sammenhængende patientforløb, uddannelse og supervision som væsentlige omdrejningspunkter. Endelig vil der i et vist omfang være mulighed for at deltage i afdelingens forskningsaktiviteter.     
 
Stillingen vil derfor give dig en bred introduktion til det interne medicinske område. Vi prioriterer i den forbindelse gode patientforløb, godt arbejdsmiljø og uddannelse højt. Afdelingen har bl.a. 3 uddannelsesansvarlige overlæger og 2 UKYL’er.     
 
Dit arbejde vil primært bestå i akut medicinsk udredning og behandling i Akutmodtagelsen, samt stuegange på medicinsk sengeafsnit. Der vil også i et vist omfang være mulighed for ambulant arbejde i et af vores specialambulatorier. Du vil indgå 8-skiftet vagt i 2-holdsdrift.    
 
Vi forventer et fagligt engagement, og at du bidrager til at fastholde vores gode arbejds- og kollegiale miljø på afdelingen. I afdelingens sengeafsnit arbejder vores læger på alle uddannelsesniveauer under supervision af de tilknyttede overlæger.    
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst indgået mellem Danske Regioner og Yngre Læger.    
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:     
Ledende overlæge Finn Rønholt, telefon 38 67 35 55 eller mail: finn.roenholt@regionh.dk    
 
Ansøgningsfrist:    
Send ansøgning med curriculum vitae samt kopi af autorisation via nedenstående link senest den 24. april 2018.