Jobbet "Lægesekretær - Idrætsklinikken, Aalborg" er udløbet

Region Nordjylland

Ortopædkirurgi: Sekretariat

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Vi søger snarest en kollega til et fagligt dygtigt og ambitiøst team af lægesekretærer.
Stillingen er primært tilknyttet Idrætsklinikken, som har et tæt samarbejde med flere andre fagområder og funktioner på tværs i afdelingen og øvrige ortopædkirurgiske afdelinger i regionen.
Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt, og der indgår vagtdækning i weekender og alle helligdage i dagtimerne. Weekendvagter planlægges i fast rulleplan (2-3 årligt).

Vi er klar til at modtage dig her hos os den 01.07.2018 – eller efter nærmere aftale.
 
Overordnet er det vigtigt for os, at vi kan ansætte en lægesekretær, der:
  • Er afdelingens professionelle og servicemindede ansigt udadtil og indadtil.
  • Har lyst og evne til at være en del af et tværfagligt team, som til stadighed arbejder med at tilbyde vore patienter og samarbejdspartnere et højt serviceniveau.
  • Arbejder konstruktivt og kreativt med udvikling af lægesekretærernes fremtidige arbejdsområder.
  • Har organisatorisk overblik og talent for at udnytte alle tilstedeværende ressourcer bedst muligt til glæde for både patienter og samarbejdspartnere.
  • Er optaget af at bidrage til opfyldelse af opstillede kvalitetsmål ift. patientrettigheder – udrednings- og behandlingsgaranti.
  • Har gode sundheds-IT-kompetencer og med lyst til at indgå i udvikling og implementering af IT-understøttede, effektive arbejdsgange.
  • Deltager generelt i løsning af lægesekretærernes kerneydelser på højt fagligt niveau. 
Der er vigtigt for os, at du kan sige "ja" til ovenstående. Hvis du kan det - så skal du læse videre her …
 
Du vil blive en del af en travl og engageret personalegruppe. Det er derfor vigtigt for os, at du har gode samarbejdsevner - har en anerkendende tilgang til menneskene omkring dig og kommunikerer åbent og tydeligt.
Det er ligeledes vigtigt for os, at du ser muligheder i hverdagens udfordringer - og tilgår arbejdslivet positivt, engageret og resultatorienteret.
 
Til gengæld for alle vore ønsker og krav, kan vi tilbyde gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i en afdeling, som til stadighed arbejder for at blive bedre sammen med fokus på høj faglighed og medmenneskelighed
 
Vil du vide mere om stillingen, inden du sender din ansøgning? Så er du velkommen til ringe til ledende lægesekretær Majbritt Skov, tlf. 97662557, sende en mail til majbritt.skov@rn.dk - og du er også velkommen til at aftale et besøg, så du kan se, hvor og hvordan vi "bor".
Er du interesseret og vil gerne søge stillingen? Så send din ansøgning med relevante bilag senest 24.05.2018 inden kl.12.00
 
Ansættelsessamtaler finder sted fredag, den 25.05.2018 om eftermiddagen.