Jobbet "1 uklassificeret reservelæge til Plastikkirurgisk Afdeling" er udløbet

Region Nordjylland

Plastikkirurgi: Læger

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
1 uklassificeret reservelæge til Plastikkirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital

1 uklassificeret reservelæge stilling er ledig til besættelse pr. 1. juli 2018 og 1 år frem ved Plastikkirurgisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital.

Plastikkirurgisk Afdeling er eneste specialafdeling i regionen og fungerer som Regionsafdeling for Nordjylland og modtager patienter efter henvisning fra praktiserende læger, speciallæger og fra sygehuse i regionen.

Afdelingen er i fortsat udvikling og modtager årligt flere end 5000 nye henvisninger, heraf er mere end halvdelen cancerpatienter. Den aktuelle normering er fem overlæger, et HU forløb og fire reservelæger.

Specialet indgår i Klinik Kirurgi og Kræftbehandling, Aalborg Universitetshospital. Afdelingen har tætte samarbejdsrelationer med, patologi, onkologi, nuklearmedicin og mammakirurgi.

Den daglige virksomhed er baseret på 2 operationslejer dagligt i generel anæstesi, samt to lejer til mindre kirurgi i lokal anæstesi. Dertil en betydelig daglig ambulatoriefunktion. Der afholdes multidisciplinære konferencer med Onkologisk Afdeling samt patologisk institut.

Ansættelse sker i henhold til aftalen mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Kenneth Finnerup på mail kefi@rn.dk