Jobbet "Sygeplejersker søges til Maniitsoq Sundhedscenter – Grønland." er udløbet

Grønlands Sundhedsvæsen

Dit næste skridt

 

Vil du prøve kræfter med arktisk sygepleje i et to-kulturelt arbejdsmiljø? Vi søger dig som er loyal og har gode samarbejdsevner.

Vi søger to sygeplejersker til vores sengeafdeling i Maniitsoq sundhedscenter med tiltrædelse 1. juli 2018 eller efter aftale. Stillingerne kan søges som vikariater, men vi ser naturligvis meget gerne ansøgere, der kunne tænke sig at få alle 4 årstider med – eller måske endda en fast stilling.

 

Bredt og tværfagligt samarbejde

Du kommer til at samarbejde med de fleste ansatte ved vores sundhedscenter, men særligt med vores læger og det sygeplejefaglige team i vores sengeafdeling. Vores arbejdssprog er dansk fagpersonerne imellem, men vi kommunikere fortrinsvis på grønlandsk med vores borgere, hvorfor der stilles tolk til rådighed for vores dansksprogede personaler.

 

Du får faglig sparring og engagerede kollegaer

Vi tilbyder ugentlig sygeplejefaglig vejledning og sparring, så vi hele tiden udvikler os og sikrer den bedste behandling og pleje af vores patienter. Herudover vil du blive del af en arbejdsplads som tilbyder følgende:

  • Mulighed for samarbejde med kommune, socialvæsen, politi og personalet ved vores sygeplejestationer i vores tre bygder.
  • Gode, engagerede og kompetente kollegaer i et to-kulturelt arbejdsmiljø.
  • Personalepleje på flere niveauer – herunder bl.a. årlig ski- og hytteudflugt i fantastiske naturomgivelser og mulighed for forskellige former for fysisk aktivitet sammen med kollegaer.
  • En røgfri arbejdsplads.
  • Enestående arktisk natur. Alle vikarboliger har fjeld- og havudsigt til pukkelhvaler i sommerhalvåret.

Du kan altså forvente en faglig spændende arbejdsplads med mulighed for arbejde med arktisk sygepleje. 

 

Du er loyal og har gode samarbejdsevner

Da vi har et tæt samarbejde på sundhedscenteret så er det afgørende at du er i stand til at samarbejde og ligeledes loyal overfor dit arbejde, dine kollegaer og ledelsen. Herudover vægter vi følgende kompetencer og kvalifikationer højt:

  • Du er en moden, selvstændig og stabil sygeplejerske der er i god balance med dig selv.
  • Du er dedikeret, struktureret og visionær i dit arbejde.
  • Du har lyst til nye eventyr i Arktis.

 

Maniitsoq sundhedscenter kendetegnes ved respekt, nærvær, anerkendelse og tillid

Maniitsoq Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Qeqqa og har omkring 60 ansatte. Den lokale ledelse på Maniitsoq Sundhedscenter samarbejder med regionsledelsen, som fysisk befinder sig i regionssygehuset i Sisimiut.                  

Sundhedscenterets sengeafdeling har plads til 18 indlagte patienter i alle aldre med forskellige sygdomsmønster - medicinske og kirurgiske patienter, ligesom der også med mellemrum er psykiatriske patienter indlagt. Personaleteamet består af 4 sygeplejersker, 3 sundhedsassistenter og 5 sundhedshjælpere. Sygeplejerskerne går i dag- og aftenvagt og har efter aftenvagt tilkald om natten fra eget hjem - med en læge i bagvagt. Mellem kl 16.00 og 08.00 funger sengeafdelingen som skadestue – vi forventer dog ikke, at du har skadestueerfaring.

Sundhedscenteret varetager på primærområdet somatisk- og psykiatrisk hjemmepleje, sundhedspleje, svangeromsorg, fysioterapi, familieterapi, veneria- og præventions klinik samt to lægekonsultationer. Derudover har centeret et laboratorie, røntgen, sygeplejekonsultation, skadestue/modtagelse, operationsstue, apotek og der arbejdes på etablering af et livstilsambulatorie – idet vi vægter den forebyggende og sundhedsfremmende tankegang højt.

Vi lægger stor vægt på, at plejen af og omgangen med vores patienter, indeholder værdier såsom respekt, nærvær, anerkendelse og tillid. De samme værdier præger vores omgang med hinanden på sundhedscenteret.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Gletsjere, vandring og hvalsafari

Maniitsoq ligger på Grønlands vestkyst, lige syd for polarcirklen mellem Nuuk i syd og Sisimiut i nord. Maniitsoq området er meget flot, omgivet af høje og savtakkede fjelde med gletsjer, der strækker sig ned til dybe fjorde. 

Fritidsaktiviteterne om sommeren er bl.a. vandring i fjeldene og sejlads blandt pukkelhvalerne, hvilket bl.a. kendertegner vores distrikt.  Om vinteren er der mulighed for både alpin- og langrendsski samt forskellige aftenskoleaktiviteter. Derudover er der forskellige typer sport året rundt.

Der er ca. 4.000 indbyggere i distriktet fordelt med ca. 2.800 i byen og resten i distriktets tre bygder.

Bygderne besøges flere gange om året, og transporten foregår med båd. Byen har de fleste moderne bekvemmeligheder, dagligvareforretninger, indenrigslufthavn, ugentlig forbindelser med kystskibet og i sommerhalvåret en hurtiggående bådrute til Nuuk.

 

STATSBORGERSKAB

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

REJSE OG BOLIGFORHOLD

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

LØN OG ANSÆTTELSE

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

ANSØGNING

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem (http://www.gjob.gl/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201805251)

Ansøgningsfrist: 31. maj 2018

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

KONTAKT

Information om stillingen kan indhentes ved Dorte Vangsø Simonsen på tlf. (+299) 81 61 39 eller på e-mail: DOSI@PEQQIK.GL.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Daniel Rausner på tlf. +299 34 43 81 eller på e-mail: DANR@PEQQIK.GL.
 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.