Jobbet "Lægesekretær søges til Ambulatorium for Mani og Depression, Afd. Q AUH Risskov" er udløbet

Region Midtjylland

AUH Afd Q - Ambulatorie for Mani og Depression

Skovagervej 2, 8240 Risskov

Dit næste skridt
Lægesekretær søges til Ambulatorium for Mani og Depression

Vi søger en dygtig og engageret lægesekretær med flair for IT og et godt kendskab til EPJ til en fast stilling 37 timer /uge. Stillingen er ledig fra den 01.06.2018.

Vi har speciale i udredning, diagnosticering og behandling af patienter med affektive lidelser. Ambulatoriets medarbejderstab består af 12 lægesekretærer og 2 elever, læger, psykologer samt sygeplejersker. Ambulatoriet har stor aktivitet med ca. 2.000 ambulante besøg om måneden.

Du vil komme til at varetage forskellige arbejdsfunktioner i receptionen samt i sekretariatet. I sekretariat er arbejdsopgaverne EPJ administration, registrering i Modul Tjenestetid, logistisk udfordrende bookingopgaver samt skrivning og support til klinikerne. Receptionen bemandes dagligt af tre lægesekretærer, som udfører opgaver i forhold til modtagelse af patienter, telefonpasning og booking.

Din arbejdstid kommer til at ligge imellem 08.00-16.00 på hverdage.
På tirsdage er ambulatoriet åbent til kl. 18.00 hvilket betyder, at der ca. hver 5. uge vil være en receptionsvagt til kl. 18.00.

Der er løbende fokus på udvikling og kvalitetssikring af arbejdsgangene i sekretariatet og i denne forbindelse, tages der hensyn til ambulatoriets fremtidige virke i Skejby.

Fleksibilitet og et godt tværfagligt samarbejde er nødvendigt og vægtes højt. Sekretariatet er et velfungerende team, hvor vi hjælper hinanden med de forskellige arbejdsopgaver på et højt fagligt niveau. Forskellige kompetencer inden for de tværgående opgaver anses for at være en fordel.

Vi kan tilbyde en ansvarsfuld stilling med muligheder for faglig og personlig udvikling
samt et udfordrende job i et spændende arbejdsmiljø med engagerede kolleger.

Vi forventer at du:
  • er uddannet lægesekretær
  • har et indgående kendskab til EPJ og IT generelt
  • er opmærksom på muligheder og udvikling
  • er ansvarsfuld, selvstændig og dynamisk
  • kan bevare et godt overblik i et travlt miljø
  • er en teamplayer
  • ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst for
lægesekretærer.

Yderligere oplysninger
Henvendelse til koordinerende lægesekretær Vibeke Bruun tlf. 78472320 eller til ledende sygeplejerske. Tine N. Hansen eller ledende psykolog Christian Møller Pedersen
tlf. 78472320.

Ansøgningsfrist mandag den 24.05.2018.
Vi holder ansættelsessamtaler i begyndelsen af uge 22.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.