Jobbet "Akut Apopleksi " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt
Dygtig social- og sundhedsassistent der har du lyst til spændende
udfordringer i et godt team  
 
Kunne du tænke dig at gøre en forskel?  
 
Vi yder en bredtfavnende sygepleje som rummer akut, instrumentel, åndelig og rehabiliterende sygepleje. Vi varetager sygeplejen for ukomplicerede selvhjulpne patienter samt kritisk syge og komplicerede fuldhjælpspatienter – og alt der imellem. De komplekse forløb giver mulighed for faglig udvikling, i et tæt samarbejde både med vores sygeplejekolleger og andre faggrupper.  
 
En typisk dag indeholder: 
  • Tæt monitorering af patienternes neurologiske status 
  • Instrumentel sygepleje: sondeernæring, katerasering,  sugning, monitorering, medicindosering osv 
  • Mobilisering og lejring af patienter med rehabilitering i fokus 
  • Daglig stuegang 
  • Personlig pleje med rehabilitering i fokus 
  • Tovholder funktion: Kontakt med kommunen, pårørende, andre behandlingskontakter 
  • Alle de hjælpemidler vores patienter har brug for 
  • Fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø  
Lidt om os: 
Afdelingen behandler patienter med diagnosen apopleksi i den akutte fase. Patientgruppen spænder bredt i alder og sygdomshistorie.  Specialet er med høj kompleksitet, da mange af vores patienter har andre konkurrerende sygdomme, derfor har vi til vores 22 sengepladser et højt normeret fremmøde.  Vi yder en høj sygeplejefaglig indsats og har et fast struktureret udredningsprogram for patienterne.
 
I 2015 og 2017 blev vi kåret til at være Danmarks bedste afdeling til behandling af apopleksipatienter.  
 
Som ny i afdelingen gennemgår du vores introforløb ”Fra føl til Jockey” hvor du introduceres til specialet, og vores sygepleje. Her tager oplæringen udgangspunkt i dig og dine kompetencer, erfaring er derfor ikke en forudsætning, da vi sørger for en god og tryg oplæring. Efter introforløbet er der mulighed for at finde støtte og vejledning hos dine kolleger, men også afdelingens sygeplejespecialister og mentorer.
 
Sygeplejegruppen er sammensat af både sygeplejersker og social og sundhedsassistenter med forskellige erfaringsgrundlag og alder. Et kendetegn for afdelingen er vores stærke kollegiale samarbejde monofaglig og tværfagligt.
 
I afdelingen er der udover sygeplejepersonale ansat læger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, farmakonomer, talepædagoger, neuropsykologer, sekretærer og en husassistent. 
 
Ansættelse: Vikaransættelse, med mulighed for forlængelse eller fastansættelse, på 32-37 timer ugentligt i skiftendevagter, med indflydelse på vagtplanlægning. Du har selv mulighed for at vælge, om du vil arbejde hver anden eller hver tredje weekend og du har mulighed for at få 3 sammenhængende ugers sommerferie.  
 
Løn og ansættelse i henhold til overenskomst. 
 
Ønsker du yderligere oplysninger eller vil du gerne se afdelingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lene Lykke Jensen tlf.  48297363 / 48294270 
 
Ansøgningsfrist den 26.6.2018 
Samtale og ansættelse efter aftale 
Vi glæder os til at høre fra dig.