Region Nordjylland

Skovbrynet

Havndalvej 7-9, 9550 Mariager

Pædagoger, social og sundhedsassistenter og ergoterapeuter til Skovbrynet, Sødisbakke

På afdeling Skovbrynet mangler vi dygtige og engagererede kollegaer og vi søger derfor pædagoger, social og sundhedsassistenter og ergoterapeuter, som vil yde deres bidrag til vores spændende hverdag.
 
 
Hvad forventer vi af dig:
Du bliver en del af en personalegruppe, der arbejder for positiv udvikling og trivsel, på vores afdeling. Vi ønsker en kollega, der kan kende sig selv i følgende seks udsagn:
 
Du er engageret: Du vil have fokus på styrker frem for svagheder. Det har vi!
Du udfører velovervejet socialpædagogik: Dine faglige egenskaber skal komme vores otte beboere til gode. Måske har du erfaring fra lignende opgaver?
Du har opmærksomme øjne. Du er opsøgende, når det gælder om at lytte til og se med blide øjne på vores beboere. Vi arbejder med Gentle Teaching, hvor vi bruger os selv som værktøj i mødet med beboerne.
Du kan arbejde metodisk: Alle vores beboere, har en struktur, som er tilpasset den enkelte, og dem skal du være indstillet på at følge.
Du er teamspiller: Du har lyst til at arbejde i et lille team med kollegaer, hvor I koordinerer opgaverne omkring én enkelt beboer.
Du er klar til at lære nyt: Du vil deltage engageret i relevante kurser og uddannelsesforløb, faglig supervision og personaledage.
 
 
Hvad kommer du til at lave:
I fællesskab med fantastiske kollegaer kommer du til at have ansvaret for at beboerne på Skovbrynet har et liv i et trygt og respektfuldt miljø, med fokus på den enkeltes udfoldelsesmuligheder.
Hver morgen skal du hjælpe beboerne med at starte dagen, vores beboere har meget forskellige behov i forhold til personlig pleje og hygiejne. Nogle har behov for guidning og vejledning og andre har behov for din fulde hjælp, fordi de fysisk ikke er i stand til at varetage disse opgaver selvstændigt. Når morgenen er godt overstået, fyldes resten af dagen med både vores interne dagtilbud og andre opgaver. Der kan være dage med ture ud af huset, der kan være dage med musik på afdelingen, dage med kørsel på mooncar og der kan være dage, hvor du skal bruge tid på at være stille og holde i hånd.
Om aftenen skal du sikre dig, at alle har haft en tryg dag og har et kærligt smil at falde i søvn til.
 
Du vil have timer, hvor du i forpligtende samarbejde med resten af dit team udarbejder individuelle handleplaner, justerer strukturbeskrivelser, planlægger ture og arbejder selvstændigt ud fra en klar opgavefordeling.
Sammen med dine kollegaer arbejder du ansvarligt og kontinuerligt med at kravtilpasse for den enkelte beboer, risikovurdere og målrette forebyggelsen af problemskabende adfærd.
 
Om afdeling, Skovbrynet:
Dels er målgruppen på Skovbrynet et antal beboere med betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne med problemskabende adfærd. Der er behov for en helt speciel og særligt tilrettelagt pædagogisk indsats. Den problemskabende adfærd er så omfattende, at der kan være tilknyttet en personalenormering på 1:1 i alle dag- og aftentimer til den enkelte.
 
Den anden del af målgruppen er beboere med funktionsnedsættelse i de tidlige udviklingstrin, som typisk ligger under 3 år i normaludviklingen. Enkelte beboere i gruppen vurderes at ligge over dette niveau – men med sammenlignelige behov. Disse beboere er i stand til at kunne indgå som en del af en mindre gruppe. Enkelte har samspil med de øvrige beboere, mens de fleste på baggrund af deres udviklingsniveau primært er interesseret i samspil med personalet.
Enkelte beboere mestrer begrænset verbalt sprog, hvor andre kommunikerer gennem lyde, kropssprog, berøring, konkreter, billeder og piktogrammer.
Du skal have appetit på til at arbejde med beboere fra begge målgrupper.
 
Yderligere oplysninger:
For yderligere viden om vores Gentle Teaching, se vores hjemmeside, www.sødisbakke.rn.dk
Stillingen er en deltidsstilling med 30 timer om ugen, arbejdstiden er skiftevis dag, aften og weekend.
Vi har en lokal aftale, således at man kan arbejde op til 16 timer og til gengæld have flere dage i træk fri.
Kørekort til kategori B er et krav.
Løn i henhold til gældende overenskomst.
 
Vi skal have din ansøgning senest søndag den 24. juni 2018.
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted løbende eller senest tirsdag den 26.juni 2018.
Tiltrædelse, hurtigst muligt, eller efter aftale.
Er du nysgerrig på Skovbrynet og stillingerne, så er du velkommen til at kontakte:
Afdelingsleder Anja Kirk på 21226722
Eller
Afsnitsleder Anne Yde på 21328331
 
___________________________________________________________________________________
 
Sødisbakke er et af Danmarks førende specialtilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Vi har stor succes med at udvikle nye tilbud til borgere fra hele landet og er nytænkende i forhold til pædagogiske metoder og løsninger i samarbejde med vores kunder - kommunerne. Vi er samtidig Danmarks største leverandør af viden og pædagogiske metoder til Socialstyrelsen (VISO) indenfor vores felt. Sødisbakke har 126 beboere og ca. 550 medarbejdere fordelt på 10 døgnafdelinger, samværs – og aktivitetstilbud og 4 serviceafdelinger. 
 
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Specialsektoren
  • Kontaktperson
    Jani Rønnow Thaier
  • Adresse
    Havndalvej 7-9, 9550 Mariager
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-08-2018
  • Regionens jobnr.
    4659
  • Quick-nr.
    343866
  • Indrykningsdato
    04-06-2018
  • Ansøgningsfrist
    24-06-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Specialsektoren
  • Adresse
    Havndalvej 7-9, 9550 Mariager
  • Kontaktperson
    Jani Rønnow Thaier
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-08-2018
  • Regionens jobnr.
    4659
  • Quick-nr.
    343866
  • Indrykningsdato
    04-06-2018
  • Ansøgningsfrist
    24-06-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.