Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nimbusparken 24, 2000 Frederiksberg

Overlæge til OPUS i Nimbusparken, Frederiksberg

Vi søger en overlæge til et af vore dygtige og engagerede OPUS-teams.
 
Stillingen er til besættelse pr. 1. september eller snarest derefter. 
 
Om stillingen 
Stillingen som overlæge i OPUS er organisatorisk forankret i Psykiatrisk Ambulatorium Frederiksberg i Nimbusparken, der er beliggende centralt i et bolig- og erhvervsområde på Frederiksberg tæt ved offentlige transportmuligheder (Metro og busser) og med gode parkeringsforhold.
 
Vi er et stort og velfungerende ambulatorium med 55-60 medarbejdere, og 1000-1200 patienter. Ambulatoriet består, foruden et OPUS-team, af tre almenpsykiatriske teams (F-ACT teams), der dækker Vanløse, Frederiksberg Øst og Frederiksberg Vest og et ældrepsykiatrisk team for patienter over 70 år. 
OPUS-teamet yder behandling efter OPUS-konceptet i en 2 årig periode overfor unge mellem 18-35 år med debuterende lidelse indenfor skizofrenispektret, F20-29.  
 
Der arbejdes tværfagligt efter en ACT-model, der lægger vægt på patientinddragelse, pårørendearbejde og specifikke gruppeforløb. Dertil et udstrakt samarbejde med socialpsykiatriens mange tilbud. 
 
Overlægen er behandlingsansvarlig, og forventes at kunne indgå et konstruktivt og smidigt samarbejde internt i det tværfaglige team og til eksterne samarbejdspartnere. En bred, årelang klinisk erfaring med patientgrupper med psykoser er ønskelig. 
 
Vi kan tilbyde ansættelse i et center med gode muligheder for faglig udvikling, indflydelse og mange tværfaglige ressourcer med fokus på samarbejde og kvalitet i behandlingen. Der er mange muligheder for engagement i kvalitetsudvikling og forskning. 
 
Vi har en attraktiv arbejdsplads præget af udvikling, høj faglighed og godt samarbejde, og vi er åbne for tanker og idéer, der kan kvalificere den psykiatriske behandling yderligere. 
 
Vi tilbyder et selvstændigt og alsidigt arbejde med mange spændende opgaver og høj grad af indflydelse på eget arbejde. Ambulatoriets personalegruppe er erfaren, med et højt fagligt og socialt engagement. Vi brænder for patienterne, og søger hele tiden efter at yde den bedst mulige behandling.  
 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i psykiatri, der har klinisk kendskab til distriktspsykiatrisk arbejde og har lederkompetencer i forhold til patientforløb. 
Fleksibilitet og gode samarbejdsevner prioriteres højt. Interesse for kognitiv terapi er en fordel. 
 
Overlæger på Psykiatrisk Center København (PCK) har ikke vagter, men er i stedet en del af Speciallæge-I-Front ordningen (SIF), som er en forskudt dagtjeneste i akutmodtagelsen ca. 12-14 x årligt. Der er en frivillig vagtordning tilknyttet vores Gentofte-afdeling, med tilstedeværelsesvagt og status af bibeskæftigelse. 
 
For yderligere oplysninger om stillingen kontakt venligst: 
 
Klinikchef Birte Smidt på tlf. nr.: 26 64 88 22 eller på mail: birte.smidt@regionh.dk 
Eller  
OPUS-Overlæge Camilla Gøtzsche på tlf. nr.: 38 64 39 68 eller på mail: camilla.blegvad.goetzsche@regionh.dk 
 
Fakta om Psykiatrisk Center København  
Psykiatrisk Center København (PCK) er Danmarks største psykiatriske afdeling. Centeret undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn, og fra Østerbro til København C, samt Brønshøj-Husum, Bispebjerg, Nørrebro, Frederiksberg og Vanløse. Det svarer til et område med ca. 436.000 borgere.
 
PCK er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret på Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg hospitaler samt Rigshospitalet, med sengeafsnit – og har endvidere ambulante enheder andre steder i optageområdet. 
PCK bliver på sigt samlet på Bispebjerg matriklen, hvor Ny Psykiatri Bispebjerg aktuelt bliver bygget. 
 
PCK har ca. 1.236 ansatte i driften (ekskl. forskning) svarende til ca. 1.128 fuldtidsstillinger. Hertil kommer forskning med ca. 135 fuldtidsstillinger, 254 senge, ca. 190.794 ambulante besøg og 7,800 skadestuebesøg årligt. 
Vi udreder, diagnosticerer og behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Herudover har centeret en række specialeområder, der udover de sexologiske lidelser omfatter affektive lidelser, angst, OCD, selvmordsforebyggelse, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, liaisonpsykiatri, ældrepsykiatri samt militærpsykiatri.  
 
Forskning er højt prioriteret på PCK. Der er på Centret ansat fem professorer, som om varetager hvert sit forskningsområde og leder de forskellige forskningsgrupper. 
 
Yderligere information kan findes på http://www.psykiatri-kobenhavn.dk  
 
Ansøgning 
Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer.  
 
Ved ansøgning om ansættelse vil bedømmelse af ansøgeren ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for de 7 kompetence områder, jf. vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  
 
Ansøgningsfristen er mandag d. 2. juli 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest herefter. 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Kontaktperson
    Mads Wejrup
  • Adresse
    Nimbusparken 24, 2000 Frederiksberg
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2018
  • Regionens jobnr.
    212560
  • Quick-nr.
    344236
  • Indrykningsdato
    12-06-2018
  • Ansøgningsfrist
    02-07-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Adresse
    Nimbusparken 24, 2000 Frederiksberg
  • Kontaktperson
    Mads Wejrup
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2018
  • Regionens jobnr.
    212560
  • Quick-nr.
    344236
  • Indrykningsdato
    12-06-2018
  • Ansøgningsfrist
    02-07-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.