Jobbet "Sygeplejerske i vikariat til Ortopædkirurgisk Afdeling, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ingemannsvej 44, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

Er du sygeplejerske og har du lyst til ortopædkirurgi?

Så har vi et vikariat ledigt fra 01.07.18 på  Ortopædkiurgisk Afdeling, Slagelse Sygehus. 

Afdeling O er på papiret lille, men i sjælen stor. Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, SSA-elever og redderelever. 

Vi modtager patienter i alle aldre og med vidt forskellige behov og krav til sygeplejen. Vi varetager såvel traumatologi, håndkirurgi og sår- og amputationspatienter. Du kan læse mere om afdelingen på Region Sjællands hjemmeside.

Vi er stolte af vores faglighed og vores sammenhold i både grin, glæde og alvor, og derfor er der sjældent ledige stillinger på afdelingen. Nu er muligheden der, og vi vil gerne have, du griber chancen og skriver et par ord om dig selv.

Vi er et team af sygeplejersker, terapeuter, social- og sundhedsassistenter, læger, sekretærer og rengøringsassistenter, der alle er stolte af vores arbejdsplads og med overskud byder andre velkommen.

Da vi er mange erfarne eller meget erfarne sygeplejersker, har vi god plads og hjerterum til at modtage dig som ny kollega.

Stillingen er et vikariat på 32 timer pr. uge i perioden 01.07.18 til 32.12.18. Der arbejdes hver anden weekend.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved at rette henvendelse til konstituterede afdelingssygeplejerske Katrine Schade, 29 25 84 64.

Bemærk at stillingen kun kan søges elektronisk

Ansøgning bedes indehold cv, med oplysning om cpr.nr. eksamensår og resultat, nuværende ansættelse evt. med referencer, tidligere ansættelse.

Dokumentation på certificering i Sundhedsplatforemen skal medsendes ansøgningen.

Løn- og ansættelsesforhold

Sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 26.06.18

Samtaler i uge 26 

Samtalerne indkaldes via mail. 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave