Jobbet "afdelingslæge til tidsbegrænset stilling i Ortopædkirurgisk Klink i HovedOrtoCentret, Rigshospitalet." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
På Børneortopædisk Sektion, Ortopædkirurgisk Klinik, Rigshospitalet opslås en tidsbegrænset afdelingslægestilling på et år fra 1. december 2018. En tidsbegrænset afdelingslægestilling kan søges og besættes af en kollega, som allerede er ansat i en fast stilling og som kan få orlov fra denne. 
 
Stillingen tænkes at være en del af et fase 4 forløb, hvor ansøgeren allerede har erfaring som speciallæge og stiler mod en slutstilling med relation til børneortopædi. 
 
Stillingen indebærer bagvagtsfunktion i Ortopædkirurgisk Kliniks vagtberedskab. 
 
Ortopædkirurgisk klinik på Rigshospitalet varetagerflere højtspecialiserede fagområder indenfor ryg- alloplastik-, tumor- og håndkirurgi samt børneortopædi og traumatologi, foruden modtagelse og stabilisering af polytraumatiserede patienter indbragt til Righospitalets TraumCenter. 
 
Du skal søge om dispensation fra Yngre Læger, når du som afdelingslæge ønsker en tidsbegrænset ansættelse i en anden afdelingslægestilling på grund af kompetenceudvikling. 
 
Du er velkommen til at kontakte overlæge, phd Klaus Hindsø tlf: 35 45 89 59 (hindso@dadlnet.dk) eller klinikchef, Claus Munk-Jensen tlf: 35 45 05 27, hvis du har spørgsmål eller lyst til at høre mere om stillingen. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til overenskomst for underordnede læger mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger. 
 
Ansøgningsfrist er den 16. juli 2018 inden kl. 12.00.
 
Rigshospitalet er røgfrit.