Region Midtjylland

Medicinsk Afdeling

Heibergs Alle 4, 8800 Viborg

Sygeplejersker til Medicinsk Afdeling, Medicinsk afsnit 1, Regionshospitalet Viborg

En fast stilling og et barselsvikariat ved Hospitalsenhed Midt, gastroenterolgisk-, endokrionologisk-, nefrologisk- og infektionsmedicinsk afsnit 1, Regionshospitalet Viborg er ledige. Stillingerne er med tiltrædelse pr. 1. oktober 2018 eller efter aftale og barselsvikariatet løber til og med august 2019. 
Begge stillinger er på 37 timer pr. uge eller efter aftale med blandede vagter og weekendarbejde hver 3. weekend både 8-timers og 12-timers vagter.
 
Om stillingerne
INTERESSE FOR MANGFOLDIGHED, RUMMELIGHED OG KOMPLEKS SYGEPLEJE?
På Medicinsk afsnit 1 har vi to hovedspecialer, gastroenterologi og nefrologi. Derudover rummer vi endokrinologiske og infektionsmedicinske patienter. Du får derfor mulighed for at yde sygepleje til patienter med hepatisk encephalopati, tarminflammatoriske sygdomme og akut nyresvigt. 
 
Vi varetager plejen af patienter med dysreguleret diabetes, patienter i hæmo- og peritonaldialyse og patienter i udredning for infektioner med ukendt fokus, samt mange andre interessante patientgrupper. Derudover kan du også udvikle og udvide dine instrumentelle færdigheder indenfor venflon- og sondeanlæggelse, håndtering af posedialyse maskiner, assistere ved ascitesdrænage og meget mere. 
 
I det kommende efterår sætter vi særlig fokus på patient- og pårørendeinddragelse. Vi vil prøve forskellige tiltag af og prøve at undersøge nærmere hvornår og hvordan, det kan giver mening og styrker det gode patientforløb.
 
Vi bruger energi på at udvikle og sikre, at alle sygeplejersker har et bredt sygeplejefagligt fundament i afdelingen. Du tilbydes grundig oplæring i et af hovedspecialerne og mulighed for fordybning i interesseområder. Herudover sætter vi fokus på grundlæggende sygepleje og hvad der giver vores plejepersonale energi i dagligdagen.
 
Du skal være villig til at afprøve nye ting og deltage med et åbent sind. Du må meget gerne bidrage til refleksion over hverdagens udfordringer og komme med ideer til ændringer og nye tiltag.
 
Ring gerne til os og spørg hvad vi laver, hvis du vil vide mere.
 
Der kan rekvireres en funktionsbeskrivelse her
 
Om afsnittet
Medicinsk afsnit 1 er Regionshospitalet Viborgs afsnit for Gastroenterologisk, Endokrinologiske-, Nefrologiske- og Infektionsmedicinske sygdomme. Afsnittets patientindtag kommer dels fra akutafdelingen og dels via åbne indlæggelser for dialysepatienter og nyretransplanterede, samt patienter med visse gastroenterologiske sygdomme, derudover modtager afsnittet specialepatienter fra intensivafdelingen.
 
I tæt tilknytning til sengeafsnittet findes klinik for blodsygdomme, infektionssygdomme og mave-tarm sygdomme. Disse klinikker bemandes af personale i delestillinger mellem sengeafsnittet og klinikkerne. Medicinsk dagklinik er nyeste tiltag og er en del af sengeafsnittet. Det rummer patienter, der ikke behøver indlæggelse. Det kan f.eks. være patienter, der indkaldes til specialespecifikke undersøgelser, patienter som kan udredes ambulant og/eller opfølgning på indlæggelser m.m.
 
Afsnittets personalegruppe består af ”gråt guld”, ”grønne spirer” og dem midt imellem, hvilket skaber en god dynamik i dagligdagen og giver mulighed for altid at lære noget af både unge og ældre. 
 
Vi har et godt kollegialt sammenhold, både mono- og tværfagligt, som skaber basis for hele vores afdeling. Vi har travlt, men vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med hinanden og støtter hinanden igennem både godt og ondt.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.
 
De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
 
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk.
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejersker Mette Kirkegaard og Rikke Thuesen 7844 7710.
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest torsdag den 23. august 2018
 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 27. august 2018.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospitalet Viborg
  • Kontaktperson
    Rikke Thuesen Østergaard
  • Adresse
    Heibergs Alle 4, 8800 Viborg
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2018
  • Regionens jobnr.
    14165
  • Quick-nr.
    355140
  • Indrykningsdato
    06-07-2018
  • Ansøgningsfrist
    23-08-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospitalet Viborg
  • Adresse
    Heibergs Alle 4, 8800 Viborg
  • Kontaktperson
    Rikke Thuesen Østergaard
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2018
  • Regionens jobnr.
    14165
  • Quick-nr.
    355140
  • Indrykningsdato
    06-07-2018
  • Ansøgningsfrist
    23-08-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.