Jobbet "Vikar for fysioterapeut søges til Klinik for Ergo- og Fysioterapi, Rigshospitalet - Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansens Vej 13, 2600 Glostrup

Dit næste skridt
Vi søger en fysioterapeut til et barselsvikariat pr. 15. august 2018 eller snarest herefter.  
 
Stillingen er tilknyttet Team 2 i Fysioterapiafsnittet. 
 
Teamet er internt organiseret inden for to hovedområder, der varetager fysioterapi til patienter tilknyttet Medicinsk/Geriatrisk Afdeling samt patienter tilknyttet Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme.  
 
Denne stillings hovedfunktion er behandling af indlagte medicinske patienter samt ambulante hjertepatienter på hold. Stillingen er placeret på Glostrup matriklen.  
 
Stillingen er til besættelse: 
15. august 2018 til 31. december 2018. Stillingen er på 37 timer. 
 
Rigshospitalet - Glostrup er en del af det samlede Rigshospital med specialfunktion indenfor bl.a. neurorehabilitering, sygdomme i hjerne og nerver, rygbehandling, øjensygdomme og gigtbehandling.  
Derudover er vi det lokale hospital for borgerne på Vestegnen. Klinik for Ergo- Fysioterapi har afsnit på både Blegdamsvej og i Glostrup. Medicinsk afdeling er udefunktion fra Hvidovre Hospital.
 
På Rigshospitalet - Glostrup er der 45 fysioterapeuter fordelt på to teams og 20 ergoterapeuter i et team. Derudover er der på matriklen ansat 3 kliniske undervisere, som modtager fysio- og ergoterapeutstuderende fra PH Metropol samt 3 udviklingsterapeuter og 1 forskningsterapeut. 
 
Med hovedfunktion på medicinsk område beskæftiger du dig overvejende med indlagte patientforløb. I arbejdet med de indlagte patienter indgår fysioterapeuterne i udrednings- og genoptræningsforløb. 
 
Behandlingens fokus er ofte mobilisering og vurdering i forhold til videre genoptræning. Vi betjener hospitalets 5 medicinske afsnit herunder geriatri samt ambulant holdtræning af hjerte og KOL. Vi har desuden en ambulant Faldudredningsklinik, med særlige udredningsforløb for patienter med vestibulær eller autonom dysfunktion. 
 
Ved ansøgning til stillingen ser vi gerne, at du har viden om/erfaring med behandling af indlagte medicinske patienter/patienter med kroniske sygdomme samt holdtræning. 
 
Har du lyst til at være ansat i en klinik hvor interprofessionelt samarbejde, faglig udvikling, kvalitetsudvikling og forskning prioriteres højt, og få mulighed for faglige udfordringer, indflydelse på dit arbejde samt være en del af et godt kollegialt sammenhold med 18 kolleger, 1 udviklingsfysioterapeut og 1 afdelingsfysioterapeut, vil vi gerne høre fra dig. 
 
Ansættelsesvilkår: 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. 
 
Ansøgningsprocedure: 
Ansøgningsfrist er søndag den 5. august 2018 kl. 12.00. Vi afholder samtaler torsdag den 9. august 2018. 
 
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til: 
Afdelingsterapeut Sanne Ingvorsen, tlf. 3863 3210 
Fælles tillidsrepræsentant for fysioterapeuterne Nina Sandholdt, tlf. 3863 3122 
 
Ansøgning, eksamensbevis samt CV sendes online via linket herunder.