Jobbet "2 Intro-læger til Urologi" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Ved Herlev og Gentofte Hospital, Urologisk Afdeling H er 2 introduktionsstillinger (1516140-35-i-05 og 03) ledige til besættelse henholdsvis 1. oktober og 1. november 2018.  Stillingerne er 1-årig.   

 

Afdelingen er den største urologiske afdeling i landet, hvorfor der er mulighed for at få et bredt kendskab til både basal urologi og højtspecialiserede funktioner. Hør "Hjerne Madsens" radioudsendelse i DR om Urologi: Hør udsendelse her.  

Se film om Urologisk Afdeling præsenteret på EAU i London: Se film her.  

 

Introlægen indgår i forvagtslaget, som omfatter 16 læger. Der er to skiftet tilstedeværelsesvagt hele ugen. Bagvagten er også i tilstedeværelsesvagt. 

 

Dagarbejdet vil foregå dels på Herlev matriklen, dels på Gentofte matriklen. På Herlev matriklen varetages al akut urologi og diagnostik/behandling af urologiske cancer patienter. På Gentofte matriklen varetages overvejende diagnostik og behandling af benigne urologiske lidelser inklusiv al stenkirurgi. Til afdelingen er endvidere tilknyttet en forskningsenhed. 

 

Uddannelsesprogrammet er udarbejdet i henhold til målbeskrivelsen og kan rekvireres på tlf. 3868 9332 /e-mail: ulla.susanne.weis.mortensen.01@regionh.dk    

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.    

Afdelingen deltager i studenterundervisning ved Københavns Universitet.

 

Ansøgningsfrist mandag d. 6. august 2018.    

 

Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.    

På Herlev Hospital er det ikke tilladt for medarbejderne at ryge på hospitalets areal.