Jobbet "Anæstesisygeplejerske søges til Dagkirurgi 2, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Bedøvelse og Operation

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Dagkirurgisk afdeling søger anæstesisygeplejerske pr 1. oktober 2018 eller snarest muligt.

Er du anæstesisygeplejerske og vil du gerne arbejde i velfungerende teams med engagerede, dynamiske og fagprofessionelle kolleger, så har vi en stilling til dig på 32 – 37 t/uge.

Vi er  to anæstesioverlæger, 21 sygeplejersker og 2 sekretærer. Vi opererer dagligt ca. 20 patienter på fire operationsstuer indenfor specialerne urologi, ortopædi samt proctologi. Vi har 14 opvågningspladser og har åben på hverdage mellem kl. 7.30 – 17.00, weekender og helligedage holder vi fri.

Vi har fokus på høj faglighed og kvalitet i patientforløbene og er uddannelsessted for kursister, sygeplejerstuderende, samt paramedicin elever. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt og bidrager alle med input til gode og udviklende arbejdsdage.

Dagkirurgien består i alt af fire afsnit, hvor vi hjælper hinanden i pressede perioder, holder fælles temadage og har fokus på vidensdeling. Der uddannes simulationsinstruktører i hvert afsnit og der planlægges løbende kurser og undervisning i afdelingen.

Vi deltager hvert år i Dagkirurgisk Selskabs Årsmøde samt relevante kongresser og prioriterer at være opdaterede på nyeste viden indenfor vort speciale.

Vi søger en kollega som
  • har lyst til at sætte sit præg på udviklingen af vores dagkirurgiske afsnit
  • trives i en travl hverdag med mange relationer
  • har gode tværfaglige samarbejdsevner
  • brænder for vejledning- & udviklingsprocesser
  • arbejder problemløsende, reflekterende og vil bidrage til et godt arbejdsmiljø, hvor problemer opfattes som opgaver vi løser i fællesskab
  • har let til smil og elsker et godt grin
  • Humor kan forekomme.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Vibeke Meding på 2477 8546, eller koordinator Mette Søndergaard på 2477 8492.

Løn- & ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børnattest og en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgningsfrist d. 27 august 2018. Ansættelsessamtaler d. 30 august 2018.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.