Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Strandboulevarden 96, 2100 København Ø

Sygeplejerske til F-ACT

SE HER – og BLIV VORES NYE KOLLEGA.  
Vi søger en sygeplejerske der har interesse i at tage del i fortsat implementering af F-ACT modellen, som vi har arbejdet efter siden foråret. Vi søger en sygeplejerske der kan udføre selvstændige sygeplejerske – og kontaktpersonopgaver. Det vil være en fordel, hvis du har bred psykiatrisk erfaring.  
 
F-ACT ( Fleksible Assertiv Community Treatment) tilbyder behandling af høj intensitet – (en fælles opsøgende og vedholdende behandlingsindsats), samt en lav intensitet – (en kombination af udgående og ambulatorie behandlingsindsats) – dette alt efter patientens varierende behov.  
 
Vi bygger vores tilgang til patientforløbende på tillid, åbenhed og engagement, hvilket giver meningsfyldte patientforløb og hvorfor det netop er sjovt samt værdifyldt, at være sygeplejerske hos os. Vores arbejdsopgaver i dagligdagen er udfordrende, spændende og forskelligartet.  
 
Vi er en dynamisk og velfunderet tværfaglig personalegruppe med en høj grad af faglighed. Dette understøttes gennem supervision, undervisning og kollegial sparring. Du vil få mulighed for stor indflydelse på egne arbejdsopgaver.  
Vi er i alt ca. 45 erfarne medarbejdere sammensat af ergoterapeuter, lægesekretærer, læger, psykologer, socialpædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, pædagoger samt en peer medarbejder. Som sundhedsfaglig kontaktperson vil du have ansvar for ca. 28 patienter.
Vi vægter humoren højt og støtter, samt guider hinanden gennem arbejdsdagen med høj arbejdsmoral. Vores fællesskab og interesse for hinanden samt patienter og deres pårørende er stor, hvilket skaber en høj arbejdsglæde.  
 
DINE ARBEJDSOPGAVER BESTÅR AF:  
Opsøgende og vedholdende hjemmebesøg  
Afholdelse af ambulante samtaler  
At varetage medicinadministration  
Deltagelse og aktiv i gruppebehandling  
Dokumentation og registrering af den faglige indsats, samt udarbejde behandlingsplaner  
At varetage undervisningsopgaver i forhold til patienter, pårørende og studerende.  
At kunne arbejde struktureret og selvstændigt, og bidrage med en anerkendende tilgang til samarbejdspartnere samt patienter.  
Der vil blive lagt vægt på, at du har gode samarbejdsevner og er fortrolig med de komplekse og ofte uforudsigelige sygeplejeopgaver. Der er desuden vigtigt, at du har lyst til og kan biddrage med kvalitetsudvikling med et kreativt blik på teamets praksis. Det er ugentlig praksis, at deltage ved forbedringstavlen og give sit input her. Desuden er relations arbejdet alfa omega.  
 
ANSÆTTELSESVILKÅR:  
Fuldtidsstilling på 37 timer ugentlig.  
 
ARBEJDSTIDEN:  
Mødetid er 8.30-16 mandag – torsdag, 8.30-15.30 fredag. Der er fri i weekenderne.
 
AKTUELLE AKTIVITETER OG KOMMENDE PROJEKTER:  
Fortrolighed med og lære at arbejde i Sundhedsplatformen.  
Fortsat implementering af F-ACT modellen på PC København i efteråret 2018. Herunder en mere recovery-orienteret fokus med bla. recovery-mentorer.  
Arbejde struktureret med ugeplaner og patient-overblikslister.  
Ansættelse af dig og en fyldestgørende introduktion….. Så hvis det du har læst indtil nu har fanget din interesse og du som os synes, dette job giver alt det du søger, så kan det være du bliver vores nye kollega.
 
LØN OG ANSÆTTELSESFORHOLD:  
Følger gældende overenskomst og forhandles af din forhandlingsberettigede organisation.  
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:  
Ledende Centersygeplejerske Tina Petersen, tina.petersen@regionh.dk
 
Ansøgningsfrist:  
Mandag d. 23. juli kl. 12.  
 
Ansættelsessamtaler:  
Finder sted 25. juli.  
Forud for evt. ansættelse vil der efter nærmere aftale med den enkelte ansøger blive indhentet reference fra 2 personer fra tidligere ansættelsesforhold.  
 

Fakta om Psykiatrisk Center København:

 

Psykiatrisk Center København undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Indre By, og Østerbro. Det svarer til et område med ca. 250.000 borgere.

Centeret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalet og dels på Bispebjerg Hospital samt i mindre enheder rundt omkring i optageområdet.

Psykiatrisk Center København har ca. 750 årsværk, 191 psykiatriske senge, ca. 100.000 ambulante kontakter og 7500 skadestuebesøg årligt.

 

Psykiatrisk Center København har to  bydelsrettede afdelinger og én Akutafdeling, der inkluderer en psykiatrisk Akutmodtagelse, som behandler patienter fra hele centrets optageområde.

Centret har derudover 3 distriktspsykiatriske centre, hhv. på Østerbro, Nørrebro og  Bispebjerg. Der rådes over 2 OPUS-team, 3 Opsøgende Psykiatriske teams, og et opsøgende Ældreteam. Den psykiatriske Udrykningstjeneste er også forankret i centret.

 

Psykiatrisk Center København behandler skizofreni, andre psykoser, depression, mani, neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Herudover har centeret en række specialeområder så som:

Affektive lidelser, sexologi, angst, OCD, anoreksi, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, psykoterapi, somatisering og liaison, samt ældrepsykiatri og militærpsykiatri.

Centret rummer også Viden- og kompetencecenter for Affektive lidelser og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse, sidstnævnte i samarbejde med PC Amager.

 

Forskning er højt prioriteret på Psykiatrisk Center København, og der er ansat tre professorer tilknyttet Københavns Universitet.

Forskningen på Psykiatrisk Center København er blandt de førende i Danmark og gør sig bemærket internationalt.

 

Yderligere information kan findes på http://www.psykiatri-kobenhavn.dk/

 

 

 

 


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Kontaktperson
    Tina Petersen
  • Adresse
    Strandboulevarden 96, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2018
  • Regionens jobnr.
    213029
  • Quick-nr.
    355389
  • Indrykningsdato
    12-07-2018
  • Ansøgningsfrist
    23-07-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Adresse
    Strandboulevarden 96, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Tina Petersen
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2018
  • Regionens jobnr.
    213029
  • Quick-nr.
    355389
  • Indrykningsdato
    12-07-2018
  • Ansøgningsfrist
    23-07-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.