Jobbet "Ledig Intro-stilling i Ortopædkirurgi, Regionshospitalet Horsens – stillingsnr. 6006.05.42.I.02" er udløbet

Region Midtjylland

Ortopædkirurgi, læger

Sundvej 30, 8700 Horsens

Dit næste skridt
Vil du gerne indenfor på en afdeling for Ortopædkirurgi, hvor du lære de ortopædkirurgiske behandlingsmetoder samt akutkirurgi? 

Ved Ortopædkirurgi på Regionshospitalet Horsens har vi en introduktions-lægestilling ledig til besættelse 1. november 2018.

Vi tilbyder
Afdelingen dækker ortopædkirurgi på hovedfunktionsniveau – og vi har kompetencer indenfor skulder/albue, hofte og knæalloplastik, knæligamenter og idrætstraumatologi, samt fod/ankelkirurgi. Herudover dækker vi skulder, fod/ankel, hofteskopi og idrætstraumatologi på regionsniveau. Regionshospitalet Horsens har status som akutsygehus, hvor vi skal dække traumemodtagelsen – herunder den akutte ortopædkirurgi.

Se i øvrigt afdelings hjemmeside på:
http://www.regionshospitalet-horsens.dk/afdelinger/ortopaedkirurgi/

Du kan forvente
Som introduktionslæge bliver du tilknyttet speciallægerne i kompetenceområderne, hvor der er stor mulighed for oplæring. Du får særlige dage i vores ambulatorium, hvor der også er superviseret idrætsambulatorium, dage på dagkirurgisk center samt dage med funktioner på central OP – her vil du operere selvstændigt eller sammen med andre under supervision. Herudover kan du i dagtid blive tilkaldt til Akutafdelingen - om natten har du vagten i skadestuen fra kl. 22 til kl. 8. Du vil derfor få mulighed for en grundlæggende uddannelse indenfor et bredt spektrum af ortopædkirurgien. Du kan forvente tilskud til kursusaktivitet – eksempler på kurser er ATLS, AO basic, Basiskursus i artroskopisk kirurgi, muskuloskeletal ultralyd.  Typisk 2 kurser om året.

Med introduktionsstillingen er det meningen, at du skal blive klar til en hoveduddannelsesstilling. Derfor vil der være mulighed for et mindre forskningsprojekt. Vi har to forskningsansvarlige i afdelingen, som vil hjælpe med dette.

Uddannelse prioriteres meget højt og vi har både en uddannelses ansvarlig overlæge og yngre læge. Der holdes jævnligt uddannelsesmøder, hvor alle yngre læger og ledelsen sammen med den uddannelsesansvarlige overlæge deltager. Vi har vores egen artroskopisøjle, hvor man kan øve sig på en model i vores ambulatorium.

Vi er en velfungerende afdeling, hvor god stemning og humor bliver vægtet højt. Som ansat på Regionhospitalet Horsens har du mulighed for at benytte dig af de forskellige tilbud, der er til medarbejderne – massage, take away samt forskellige muligheder for idræt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Afdelingen har aktuelt et mellem- og bagvagtslag. Som introduktionslæge bliver du placeret i mellemvagten og vil have delt vagt (kl. 8-15 og kl. 15-8). Mellemvagterne har 8 skiftet vagt. Aflønning er i henhold til overenskomst med FAYL.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende autorisation og børneattest.  

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger, kan du kontakte ledende overlæge Karsten Krøner på tlf.: 7842 7251  eller afdelingslæge og uddannelsesansvarlig yngre læge Mathias Bjerring Ho på tlf.: 7842 7201.

Ansættelsessamtaler den 26. september 2018.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen sendes elektronisk via nedenstående link senest den 3. september 2018.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.