Jobbet "Introduktionsstilling til Gynækologisk / Obstetrisk Afdeling, Holbæk Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Har du interesse for kvindesygdomme og fødsler, så kom til Holbæk, hvor du har gode muligheder for at opnå kompetencer indenfor alle lægerollerne.

Afdelingen har ca. 1500 fødsler og har et tæt samarbejde med neonatalafdelingen omkring for tidligt fødte børn. Afdelingen gør meget for alt for at leve op til sygehusets strategi om at være førende i at udrede og behandle almene sygdomme samme dag under samme tag.

På afdelingen er vi 21-23 læger: En ledende overlæge, fem overlæger, fem afdelingslæger, tre R1, fire introduktionslæger samt 3-5 læger i hoveduddannelse til almen medicin.

Afdelingen prioriterer uddannelse højt og tilbyder introduktion til forskning og udvikling. Afdelingen underviser lægestuderende. Sygehuset har etableret et nyt læringscenter og har et godt tværfagligt læringsmiljø med samarbejde på tværs af afdelinger og specialer.

Arbejdstilrettelæggelsen er 8-skiftet 2-holdsdrift på hverdage og 1-holdsdrift i weekend og helligdage. Der er vagt på tjenestestedet og vagten dækker udelukkende det gynækologiske og obstetriske speciale.

Der er mulighed for tildeling af bolig i det omfang, der er ledige boliger i sygehusets pulje.

Løn efter gældende overenskomst.

Hvis du har lyst til at få mere at vide om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Lisa Bang, 59 48 42 51.

Samtaler 19.09.18 fra kl. 13.20

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. 
Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.