Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Er du vores nye kollega? Planlægger med flair for tal og en dygtig kommunikator til Logistik- og serviceafdelingen på Sydvestjysk Sygehus

Logistik og serviceafdelingen er i en spændende udviklingsfase og søger en administrativ medarbejder som skal agere planlægger som udgangspunkt, men også have lyst til andre opgaver. Vi forventer ansættelse 1. november 2018. 
 
Logistik og Servicechef Bo Lillelund siger om stillingen:  
” Du får masser af udfordringer inden for planlægning af medarbejdere, der dagligt skal udføre forskelligt arbejde på hele SVS. Vi har +300 navne at holde styr på i driften. Vi har en rigtig god afdeling med dygtige og engagerede medarbejdere. Du får rig mulighed for at bringe din personlighed og evner i spil ifht. de arbejdsopgaver, du skal have ansvaret for. Fik jeg nævnt, at vi skal nok sørge for og hjælpe til med, at du møder glad på arbejde, og samtidigt går du også glad hjem efter en god arbejdsdag” 
 
Funktionsleder Sidsel Albrechtsen siger om stillingen:  
”Jeg forventer, at du får sat struktur på de ideer, forslag og løsninger, vi som team genererer. Du skal kunne tage beslutninger indenfor dit kompetanceområde, og kunne stå på mål for dit valg af løsning.  
Det er et stort ønske fra min side, at du er en god kommunikator, der mundtligt såvel som skrifteligt kan støtte op om rettidig information til personalet i forhold til de væsentlige forandringer, vi står overfor at skulle implementere. 
Et administrativt arbejdsmiljø med en humoristisk og uformel tone går hos os godt i spænd med et seriøst og produktivt output. Du vil derfor passe godt ind, hvis du har god fornemmelse for, hvornår det er tid til at grine, og hvornår der skal leveres.” 
 
Afdelingen 
Logistik- og serviceafdelingen på Sydvestjysk Sygehus servicerer organisationen med forskelligartede opgaver bl.a. rengøring, patientservice, varelogistik, blodprøvekørsel, affaldshåndtering, mindre flytninger, distribuering af post og arkivering.  
Du bliver en del af et planlægningsteam, og skal være med til at geare organisationen til fleksibilitet og effektivitet i de ydelser, som sygehuset efterspørger. I dagligdagen arbejder du tæt sammen med afdelingslederne, og din opgave er at sikre, at rette personale befinder sig på rette sted til rette tid.  
 
Sygehuset har i disse år fokus på at optimere samarbejdsprocesserne omkring patienterne, så de oplever bedre og smidigere forløb og god service i mødet med alle medarbejdere. Logistik- og serviceafdelingens medarbejdere spiller en central rolle i den udvikling, da vi yder service på tværs af organisationen, i mødet med både patienter/pårørende og de øvrige faggrupper. 
 
Profil 
Du har lyst til at sætte dig grundigt ind i arbejdstidsregler samt planlægningssystemet fra Silkeborg Data – med fordel har du allerede kendskab hertil. Du er super godt kørende i Excel og har en systematisk og struktureret tilgang til dit arbejde. Du er proaktiv og har gode evner inden for kommunikation og god til at skabe gode relationer. Du er god til hurtig problemløsning og konflikthåndtering. Du er som person udadvendt, du har ordenssans, er selvkørende og har et godt humør. Du holder hovedet koldt og bevarer roen, og ser muligheder frem for problemer. Du lader dig ikke stresse af uafsluttede opgaver og har også mod til at afprøve nyt. 
 
Jobbet 
Du bliver en del af en administrativ organisation bestående af 8 medarbejdere. Planlægningen varetages af to medarbejdere, og din kerneopgave bliver vagtplanlægning for ca. 125 medarbejdere. Samtidig forestiller vi os, at du kan arbejde med KPI´er, kommunikation i form af nyhedsbreve og informationsmails, kan skrive mødereferater, mødeplanlægge m.m. Vi kan garantere nok at lave, og der er god mulighed for at din kreativitet og dine innovative ideer bliver en del af vores afdelings fremtid. 
 
Stillingen er på 37 timer pr. uge og aflønning sker efter gældende overenskomst.  
Ansættelses- og arbejdssted er Sydvestjysk Sygehus Esbjerg. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte: 
Logistik- og Servicechef Bo Lillelund på telefon 79182600  
eller Funktionsleder Sidsel Albrechtsen på telefon 79182532 
 
Ansøgning  
Ansøgning, curriculum vitae og evt. øvrige dokumenter oploades via link.  
Ansøgningsfristen er den 4. september 2018.  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 37.  
 
Er Sydvestjysk Sygehus noget for dig?  
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne. Vi er et stort akutsygehus med en nybygget og velfungerende akut-modtagelse, som fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde for at opnå optimalt patientfokus og effektive patientforløb. Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset, der bygges ny sengebygning, som tages i brug i 2019/2020, der arbejdes med patient- og pårørende involvering, kvalitets og forbedringsarbejdet vægtes højt, herunder indgår Sydvestjysk Sygehus i den Syddanske forbedringsmodel.  
 
 
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus
  • Kontaktperson
    Bo Lillelund
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Stillingstyper
    Administrativ sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-11-2018
  • Regionens jobnr.
    204818
  • Quick-nr.
    356331
  • Indrykningsdato
    15-08-2018
  • Ansøgningsfrist
    04-09-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Kontaktperson
    Bo Lillelund
  • Stillingstyper
    Administrativ sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-11-2018
  • Regionens jobnr.
    204818
  • Quick-nr.
    356331
  • Indrykningsdato
    15-08-2018
  • Ansøgningsfrist
    04-09-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.