Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Bioanalytikere til Klinisk Biokemisk Afdeling, Nordsjællands Hospital

Er du (ny)uddannet bioanalytiker, og brænder du for en spændende karriere inden for dit fag? Har du lyst til at være med til at præge udviklingen af vores afdeling og profession i årene fremover? Og vil du være med på vores hold, når vi om kort tid går i gang med at skabe et helt nyt laboratorium på Nyt Hospital Nordsjælland? Vi står over for et generationsskifte i Klinisk Biokemisk Afdeling, og vi søger dygtige bioanalytikere, der foruden rutinearbejdet har drive og kompetencer til at se muligheder og skabe nyt. Vi har flere ledige fuldtidsstillinger og et vikariat i Hillerød; alle til besættelse 1. december eller hurtigst muligt. 

Om de ledige stillinger 
Klinisk Biokemisk Afdeling er organiseret i fire team: Team Sky (hæmatologi), Team Star (kemi/immunkemi), Team Amb/Tech (ambulatorie og Akutafdeling) samt Team Frederikssund. Hvert team har tilknyttet en afdelingsbioanalytiker. De ledige stillinger er alle i Hillerød.
 
I alle team kører vagter efter et fast rul, men der er mulighed for at bytte, så arbejdslivet kan tilpasses dit fritids- og familieliv. Vores kerneopgave er at levere hurtige analysesvar på rette tid og rette patient.
 
Vores fokus er konstant centreret omkring optimering af den daglige driftsopgave, så vi hele tiden medvirker til smidigere og hurtigere patientforløb.
Derfor har vi planer om at etablere et netværk for bioanalytikere med særlig interesse for tværfagligt samarbejde, projektarbejde og faglig udvikling, og hvor undervisning og kompetenceudvikling indgår som en naturlig del af fællesskabet og fremdriften.
 
Team Amb/Tech
Som bioanalytiker i Team Amb/Tech kommer du tæt på patienterne og får en vigtig rolle i forhold til at give patienterne en god oplevelse, når de skal have taget blodprøver og optaget EKG. Det er en dynamisk funktion, hvor du møder alle typer patienter på hospitalet i Hillerød – i KBA’s ambulatorium, i Fællesambulatoriet, på patienthotellet, på runder på de kliniske afdelinger og selvfølgelig i Akutafdelingen. Desuden har du måske vagter i Sundhedshuset i Helsingør, og du deltager i dækningen af mobillab, hvor du kører ud til patienterne i deres eget hjem/plejehjem. 
 
Bioanalytikerne i team Amb/Tech indgår i et tværfagligt team i Akutafdelingen sammen med læger og sygeplejersker. Vi er i gang med at opbygge et akutlaboratorium i Akutafdelingen. Vi udvider repertoiret af point of care-udstyr og har med stor succes implementeret udstyr til influenza-test. Det bliver din rolle sammen med de andre bioanalytikere fra Team Amb/Tech at betjene og kvalitetssikre akutlaboratoriet i Akutafdelingen.
 
Team Star og Team Sky
SKYlab er vores hæmatologi-laboratorium. Her har vi for nylig implementeret og valideret helt nyt Sysmex-udstyr (XN-9000). Det er koblet sammen med TOSOH-apparatur, og herudover huser SKYlab ABL/KONElab/ urinstix og sperma-undersøgelser.
 
STARlab er vores laboratorium for koagulation, almen kemi, immunkemi, M-komponent, oligoklonale bånd og Kryptor. I STARlab har vi et stort automatiset laboratoriesystem – herunder en udpakningsrobot (Gibosort), der udpakker og sorterer alle prøverne fra de praktiserende læger i Nord.
 
Som bioanalytiker i Team Star og Team Sky starter din dag i klinikken, hvor du tager blodprøver på patienter i de kliniske afdelinger. Når morgenens blodprøver er taget, går turen retur til STARlab og SKYlab, hvor du betjener afdelingens udstyr, laver dine analyser og øvrige kvalitetsopgaver.  Personalet i de to teams deltager også i bemanding af ambulatorier, samt på blodprøvetagningsrunder ude i huset 24-7.
 
Om dig
Du er uddannet bioanalytiker med autorisation.
 
Du er ambitiøs og vil gerne være med til at præge din egen og afdelingens fremtid. Du er god til at samarbejde med dine kolleger fra Klinisk Biokemisk Afdeling – men du forstår også at samarbejde med andre faggrupper fx fra de kliniske afdelinger, hvor jeres fælles mål er et godt og sammenhængende patientforløb.
  • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at være med til at sikre, at blodprøverne bliver taget på rette tid og hurtigt bliver analyseret, så patienterne hurtigt kan få deres svar og få den rette behandling.
  • Du har flair for at netværke og bidrager aktivt til det gode arbejdsmiljø.
  • Du er åben og imødekommende, fuld af gå-på-mod og godt humør.
Om Klinisk Biokemisk Afdeling
Klinisk Biokemisk Afdeling er en af Region Hovedstadens største klinisk biokemiske afdelinger og varetager biokemiske analyser for Region Hovedstaden i Planlægningsområde Nord. Afdelingen udfører hurtiganalyser, blodprøvetagning og EKG-optagelser i Akutafdelingen, har ansvaret for blodprøve- og EKG-tagning på ambulatorierne på Nordsjællands Hospital (i Hillerød og Frederikssund), på sengeafdelinger og i Sundhedshuset i Helsingør. Derudover kører vores bioanalytikere ud til patienter i eget hjem og på plejehjem. Desuden betjener Klinisk Biokemisk Afdeling praksissektoren med laboratorieanalyser i hele Nordsjælland.
 
Samlet har vi ca. 888.000 patientkontakter og udfører ca. 10,8 mio. analyser om året i vores laboratorium, der er et af verdens mest automatiserede. Afdelingen er akkrediteret (ISO 15 189) og beskæftiger samlet ca. 135 medarbejdere.Du kan læse mere om afdelingen på www.nordsjaellandshospital.dk/klinisk-biokemi .
 
Ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse pr. 1. december 2018 eller snarest muligt. Tjenesten er placeret i Hillerød.
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
 
Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte
konst. ledende bioanalytiker Bettina Friis Olsen, bettina.friis.olsen.01@regionh.dk / 23 74 69 39,
afdelingsbioanalytiker for Team STAR Maria Sarfraz, vajiah.marjam.sarfraz.01@regionh.dk / 48 29 62 17,
afdelingsbioanalytiker for Team SKY Camilla Demuth Nielsen, camilla.demuth.nielsen.02@regionh.dk / 48 29 75 56 eller
faglig koordinator i Team Amb/Tech Mette Ponsaing Arum Jensen, mette.ponsaing.arum.jensen@regionh.dk / 48 29 33 48

Ansøgningsfristen er søndag den 30. september 2018, og vi forventer at afholde samtaler i uge 40-41.  

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Kontaktperson
    Bettina Friis Olsen
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Stillingstyper
    Bioanalytiker
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2018
  • Regionens jobnr.
    214025
  • Quick-nr.
    357496
  • Indrykningsdato
    14-09-2018
  • Ansøgningsfrist
    30-09-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Kontaktperson
    Bettina Friis Olsen
  • Stillingstyper
    Bioanalytiker
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2018
  • Regionens jobnr.
    214025
  • Quick-nr.
    357496
  • Indrykningsdato
    14-09-2018
  • Ansøgningsfrist
    30-09-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.