Jobbet "Tilkaldevikar Sødisbakke" er udløbet

Region Nordjylland

Specialområdet for voksne med udviklingshæmning

Havndalvej 7-9, 9550 Mariager

Dit næste skridt
Sødisbakke mangler løbende tilkaldevikarer til de pædagogiske afdelinger.

Har du lyst til og gerne erfaring med pædagogisk og omsorgsarbejde - ser vi gerne en ansøgning fra dig.

Din ansøgning vil indgå i vores vikarkartotek, som afdelingsledere og vagtplanlæggere har adgang til.

Hvis det har din interesse så søges jobbet ved at trykke på "Søg job" feltet nederst på siden.

Sødisbakkes målgruppe er primært voksne mennesker med betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, hvoraf flere har psykiske og/eller neurologiske tillægshandicap (autisme, psykotiske træk, epilepsi) ligesom nogle beboere har behov for særlig pleje og omsorg. Derudover har vi beboere som har en dom til anbringelse, tilsyn eller hvor de udviser en adfærd, som gør, at de vurderes som kriminalitetstruede.

Sødisbakke har flere pædagogiske afdelinger som du kan læse mere om på vores hjemmeside www.sodisbakke.rn.dk

Hvis du bliver kontaktet på baggrund af din ansøgning i vores vikarkartotek, vil der være tale om ansættelse som timelønnet tilkald - eller meget kortvarige vikariater.

Der kan være vagter både dag, aften og nat - samt weekend.

Løn og ansættelses vilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi har løbende behov for nye medarbejdere, og vi gemmer din ansøgning i 3 måneder.

Du skal være opmærksom på, at en ansøgning på dette opslag er en ansøgning, der indgår i et vikarkartotek.Såfremt du gerne vil indgå i vores vikarkartotek søges der ved at trykke på "Søg job" knappen (ikke ved at kontakte kontaktperson). 

Du vil få kvittering for modtagelse af din ansøgning, men vil ellers kun blive kontaktet, hvis nærmere samtale er aktuel.

Det er en fordel hvis du har kørekort B og adgang til eget transportmiddel, da de offentlige transportmuligheder er begrænsede.

______________________________________________________________________________________________ 
Sødisbakke er et af Danmarks førende specialtilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Vi har stor succes med at udvikle nye tilbud til borgere fra hele landet og er nytænkende i forhold til pædagogiske metoder og løsninger i samarbejde med vores kunder - kommunerne. Vi er samtidig Danmarks største leverandør af viden og pædagogiske metoder til Socialstyrelsen (VISO) indenfor vores felt. Sødisbakke har 126 døgnpladser og ca.500 medarbejdere fordelt på flere pædagogiske afdelinger og 4 serviceafdelinger.