Jobbet "Stråleterapi Radiograf, barselsvikariat" er udløbet

Region Nordjylland

Medicinsk Fysik,Kræftbehandling

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt

Afdelingen for Medicinsk Fysik, Aalborg Universitetshospital.
 
Et barselsvikariat som stråleterapi radiograf ved Afdelingen for Medicinsk Fysik, Klinik Kirurgi og Kræftbehandling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. januar 2019. Vikariatet løber frem til 30. november 2019.
Vi tilbyder et spændende job, hvor du indgår i et tværfagligt samarbejde med andre personalegrupper indenfor sundhedssektoren. Som stråleterapi radiograf ved afdelingen vil dit arbejde primært være knyttet til forberedelse af strålebehandling til kræftpatienter. Den primære arbejdsopgave vil være at udføre terapiscanninger på CT og indtegne risikoorganer, men der vil afhængig af ansøgers kvalifikationer og erfaringer også være mulighed for at arbejde med PET-CT terapiscanninger og MR terapiscanninger. Funktionerne omfatter blandt andet:
  • Udførelse af patient fiksation
  • Udførelse af CT terapiscanninger
  • Indtegning af risikoorganer på CT og MR
  • Indtegning af target for udvalgte diagnosegrupper
  • Kvalitetskontrol af scanner udstyr ved daglig/ugentlig QA på scannerne
 
Dine kvalifikationer:
Uddannelse som S-radiograf (autoriseret) eller uddannelse som radiograf (autoriseret) med efteruddannelse som stråleterapiradiograf eller tilsvarende erfaring.
Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet som stråleterapi radiograf og har erfaring med udførelse af terapiscanninger samt erfaring med indtegning af risikoorganer og target.
 
Derudover forventer vi, at du:
  • Er grundig, systematisk og ansvarsbevidst
  • Er fleksibel, udadvendt, selvstændig og har gode samarbejdsevner - også på tværs af faggrupper
  • Har overskud til at håndtere en hektisk hverdag med komplekse problemstillinger og skiftende og nye arbejdsopgaver 
Afdelingen for Medicinsk Fysik
Afdelingen for Medicinsk Fysik er en del af Onkologisk Afdeling i Klinik Kirurgi og Kræftbehandling ved Aalborg Universitetshospital. Afdelingens optageområde er Region Nordjylland og omfatter ca. 600.000 indbyggere.
Afdelingen for Medicinsk Fysik leverer ekspertise og rådgivning i medicinsk fysik i forbindelse med anvendelsen af ioniserende stråling i medicinsk diagnostik og behandling. Afdelingens ansvarsområde og primære arbejdsopgaver er planlægning og kontrol af strålebehandlinger, rådgivning, dosimetri, strålehygiejne, udvikling og implementering af nye behandlingsteknikker og kvalitetssikring af medicinsk strålebehandling samt procedurer og udstyr i forbindelse hermed. Afdelingen omfatter 26 medarbejdere fordelt på stillingskategorierne hospitalsfysikere, teknikere, it-ingeniør, stråleterapi radiografer og bioanalytikere.
Afdelingens udstyr omfatter 5 lineære acceleratorer alle med udstyr til billedvejledt strålebehandling (IGRT), CT, MR, adgang til PET-CT, konventionelt røntgen samt åbne radioaktive kilder til strålebehandling. Herudover er afdelingen udstyret med CT - baseret dosisplanlægningsudstyr samt forskelligt måleudstyr til dosimetri og kvalitetskontrol.
Vi forventer i nær fremtid at udskifte 3 af afdelingens ældste acceleratorer og CT-scanner.
 
Praktiske oplysninger:
Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Ansøgningen skal være ledsaget af tre navngivne referencer, som afdelingen må kontakte med henblik på at indhente udtalelser om ansøgeren. Mindst to af referencerne skal være relaterede til tidligere ansættelser.
For yderligere oplysninger om afdelingen/stillingen kontakt Cheffysiker Annette Ross Jakobsen på 99761573 eller annette.ross.jakobsen@rn.dk.
 
Ansøgningsfrist den 9. november 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47, 2018.