Jobbet "Radiograf til dosisplanlægning af strålebehandlinger " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Rigshospitalet, Finsencentret  
 
Vi søger en kollega til et årsvikariat til Afsnittet for Stråleterapi på Rigshospitalet.  
 
Dine opgaver  
Som dosisplanlægger vil du ikke direkte møde patienten, men dine evner til at lave gode dosisplaner vil få direkte betydning for patientens mulighed for at få en god behandling. Du skal derfor gerne have et grundigt kendskab til strålebehandling og onkologi samt lyst til at lære mere. Vi arbejder med et højt ambitionsniveau på dosisplanlægning og behandling. Endvidere er udvikling og forskning højt prioriteret. Målet er, at vi til stadighed kan tilbyde nye og bedre behandlinger til patienterne.  
 
Du bliver en del af en dynamisk gruppe på 12 hospitalsfysikere, 9 dosisplanlæggere, 2 IT-medarbejdere og 5 teknikere, der arbejder i et tværfagligt miljø med andre personalegrupper inden for sundhedssektoren, herunder PET-enheden. Hele Afsnittet for Stråleterapi har i alt ca. 100 medarbejdere og tæt samarbejde med en større forskningsafdeling med læger, fysikere og ingeniører.  
 
Vi er en gruppe på 8 radiografer som arbejder meget selvstændigt. Vores primære arbejdsopgave er dosisplanlægning. Derudover består vores arbejde også i at se og fortolke forskellige typer scanninger, herunder fusion af MR, PET og CT scanninger. En vigtig del af vores arbejde er desuden indtegning af de risikoorganer, som skal skånes i planlægningen. Vi samarbejder tæt med fysikere og læger, bl.a. ved daglige konferencer, hvor dosisplaner ses og godkendes.  
 
Din baggrund  
Du skal være uddannet radiograf og helst have praktisk erfaring med enten planlægning eller behandling af stråleterapi. Ansøgere med erfaring som dosisplanlægger vil være mest attraktive.  
 
Desuden:  
• er du ambitiøs, ansvarsfuld, resultatorienteret og kvalitetsbevidst  
• har du flair og interesse for at tilegne dig ny viden samt deltage i kursusaktivitet  
• skal du kunne multitaske og kunne lide at arbejde detaljeorienteret, for optimering af behandlingskvaliteten  
• er du god til computere og IT, da arbejdet primært er computerarbejde  
• har du interesse for samt lyst til at undervise vores radiografstuderende  
 
Vi tilbyder  
Et indholdsrigt job, som har stor betydning både for den enkelte patient, men også for den fortsatte udvikling inden for kræftbehandling.  
 
Stillingen er på 37 timer (dog kan der være mulighed for ned til 32 timer), vagtfri, og arbejdsdagen kan tilrettelægges fleksibelt mellem 7 og 16.  
 
Vi er en af Europas største afdelinger. Vi arbejder med lineære acceleratorer fra Varian og skal i de kommende tre år have udskiftet 9 acceleratorer og en MR-scanner. Vi er desuden blandt de få afdelinger, hvor der installeres en MR-accelerator (ViewRay). Diagnostisk råder vi over to CT-scannere og en 1.5T MR-scanner. Vi udfører ca. 4.500 behandlingsplaner og 46.000 behandlinger årligt.  
 
Kontakt  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: cheffysiker Jens Peter Bangsgaard: 3545 8118 e-mail: jens.peter.bangsgaard@regionh.dk eller dosisplanlægger Tanja Johansen: 35453993, e-mail: tanja.stagaard.johansen@regionh.dk.  
 
Ansøgningsfristen er 5. november 2018 kl. 12.00.  
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 46. Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt cv og eksamenspapirer via link.
 
Link til stillingsbeskrivelse: