Jobbet "Afdelingslæge til Ortopædkirurgi" er udløbet

Region Midtjylland

Ortopædkirurgi

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Ved Akutsektoren i Afdeling for Ortopædkirurgi, Aarhus Universitetshospital, er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse pr. 1. december 2018 eller snarest derefter.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du som afdelingslæge får mulighed for at deltage i både sektorens basisfunktioner og de højt specialiserede funktioner. Aktiv deltagelse i sektorens løbende forskningsprojekter forventes.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i ortopædisk kirurgi med interesse for traumatologi og et ønske om at subspecialisere sig indenfor dette område. I bedømmelse af ansøgeren vil der blive lagt vægt på teoretisk videreuddannelse og dokumenteret videnskabelig aktivitet. Erfaring som formidler og underviser er ønskelig.

Der forventes gode evner til samarbejde med respekt for samarbejdspartnere, hvor afdelingslægen bidrager til et udviklende og godt arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. 
 
I ansøgningen udbedes i muligt omfang dokumentation for kompetencer inden for de syv lægeroller: medicinske ekspert, kommunikation, samarbejde, ledelse/administration, sundhedsfremmer, akademiker og professionel. Den faglige bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgers oplysninger om og dokumentation af egne kompetencer inden for hvert af de syv lægefaglige kompetenceområder, og ansøgeren bedes derfor i ansøgningen forholde sig til de syv kompetencer. Skema kan hentes her.

Der er aktuelt tilknyttet traumevagt til stillingen. Traumevagten er en tilstedeværelsesvagt, som forudsætter kursus i Advanced Trauma Life Support.

Yderligere oplysninger om stillingen samt funktionsbeskrivelse kan indhentes hos driftsansvarlig overlæge Frank Farsø på 2022 0705 eller ledende overlæge Sten Larsen på 2115 7230.

Eventuelle referencepersoner bedes anført i ansøgningen.

Ansøgningsfrist: 26. oktober 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 5. november 2018.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.