Jobbet "Forberedelse og opvågning syd søger sygeplejersker" er udløbet

Region Midtjylland

Bedøvelse og Operation

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Vi udvider med nye specialer og har brug for nye kolleger.

Er du til højt flow, mange specialer og motiveres du af en omskiftelig hverdag, så er Forberedelse og opvågning Syd noget for dig.

Vi søger sygeplejersker til faste stillinger 34-37 timer/uge, pr. 1. januar 2019 eller efter aftale.

Hvem er vi?
Vi er et nyetableret, flyttet til nye rammer med ”AUH under fælles tag” og fusioneret afsnit, med nye patientforløb og nye specialer. Som kollega hos os kan du være med til at præge afsnittet fagligt og danne traditioner socialt.

I Forberedelse og Opvågning Syd arbejder vi med optimerede patientforløb, hvor patienten og fagligheden er i fokus. Afsnittet har ca 40 sygeplejersker med bred erfaring. Vi er et afsnit præget af højt flow, et godt arbejdsmiljø og samarbejde som vægtes højt fra ledelses- og medarbejderside, vi prioriterer undervisning og faglig sparring højt.

Vi er et døgnåbent afsnit med 30 opvågningsspladser, som modtager elektive og akutte postoperative patienter fra 5 kirurgiske specialer, røntgenundersøgelser og endoskopier. Derudover får vi patienter til optimering af fx. smertebehandling, præoptimering af akutte patienter, samt præoperative forberedelser med fx. blok- og epiduralanlæggelser og udskrivelse til hjemmet postoperativt.

Vi ønsker, at du
 • søger spændende og professionelt arbejde og vil være med til at videreudvikle vores høje sygeplejefaglige standard
 • kan lide at træffe beslutninger og indgå i et tæt tværfagligt samarbejde, også når det er hektisk. Trives selvstændigt men også i fællesskabet
 • kan trives i et højteknologisk miljø med fokus på patienten og de pårørende
 • indgår i kommunikation med og information til patienter og pårørende
 • ønsker at arbejde intenst med både den ekspressive og den instrumentelle sygepleje
 • medvirker til og har en åben fleksibel tilgang til implementering af forandringer og nye tiltag
 • vil være med til at forme vores nye afsnit på det fælles AUH og parat til at nytænke opvågningssygepleje

Vi tilbyder
 • et veltilrettelagt teoretisk og praktisk oplæringsprogram ved vores specialeansvarlige sygeplejerske og daglig vejleder, der tager udgangspunkt i dine forudsætninger og du vil de første 4-6 uger være udenfor normeringen
 • engagerede, fagligt kompetente kolleger der prioriterer trivsel, arbejdsglæde og med plads til humor
 • sygepleje af høj kvalitet med patienten i fokus og høj patientinddragelse, i kontinuerlig udvikling med muligheder for at skabe fremtidens perioperative sygepleje
 • en meget afvekslende hverdag med mulighed for at opnå kompetenceudvikling inden for flere specialer. Vi afvikler ugentlig undervisning/erfaringsudveksling
 • udpræget tværfagligt samarbejde som bygger på kommunikation og feedback
 • en høj grad af indflydelse på arbejdsplan, som er en kombineret ønskeplan i "Min Tid" og individuelle aftaler. Arbejde hver 3. weekend.
Hør mere
Har vi vakt din interesse og har du lyst til at høre mere om stillingerne så kontakt os ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Pia Brandt på 2370 5685, koordinator Heidi Frederiksen på 2939 9893 eller specialeansvarlig Stine B Christensen 7846 7267.

Har du lyst at komme på besøg i afdelingen, er du velkommen til at kontakte en af overstående kontaktpersoner for at aftale nærmere.

Ansøgningen sendes via nedenstående link og stiles til afdelingssygeplejerske Pia Brandt.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgningsfrist den 22. november 2018. Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 29. november 2018.


 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.