Jobbet "Fysioterapeut til en fast fuldtidsstilling hos Fysio-ergoterapien på Bornholms Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ullasvej 8, 3700 Rønne

Dit næste skridt
Vi søger en fysioterapeut med interesse for neurologi, som enten allerede har erfaring inden for området, eller ønsker at blive en dygtig neurologisk fysioterapeut. 
 
Om stillingen 
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med en eller to fysioterapeuter, ergoterapeuter og personalet tilknyttet de neurologiske sengepladser. 
Vi arbejder målrettet med at uddanne den enkelte fysioterapeut til at være ressourceperson for et eller flere områder, for at sikre at vi kan tilbyde træning og behandling af høj kvalitet. Samtidigt forsøger vi at holde et generelt højt fagligt niveau hos den enkelte terapeut, så vi har mulighed for at afløse og hjælpe hinanden i dagligdagen og kunne løse opgaver på alle afsnit i weekendvagter.  
 
Stillingen omfatter bl.a.: 
  • træning og behandling af indlagte patienter med neurologiske lidelser 
  • ambulante behandlinger af patienter med behov for specialiseret genoptræning 
  • træning af hjerte-, KOL- og diabetespatienter på hold 
Vi tilbyder 
Hos os vil du få en grundig introduktion til arbejdet med indlagte og ambulante opgaver af fagligt dygtige og engagerede kolleger. Vi er en fagligt udviklende arbejdsplads med et tæt tværfagligt samarbejde.  
 
Du vil få en overskuelig, dynamisk men travl arbejdsplads med mulighed for kollegial supervision og 20 imødekommende kolleger.
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Ansættelsesdato pr. 1. januar 2019 i en fast stilling, 37 timer om ugen. 
 
Arbejdstiden ligger hovedsageligt i tidsrummet mandag til torsdag kl. 8:00 – 15:30 og fredag kl. 8:00- 15:00. Derudover vil der være vagter i weekenden ca. hver 9. uge og enkelte vagter på helligdage. 
 
 Hospitalet er en røgfri arbejdsplads.
 
Yderligere løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.  
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til koordinerende terapeut Søren Dam Jacobsen på mail: sjac0044@regionh.dk eller tlf. 38 67 18 08. 
 
Søg stillingen 
Send din ansøgning, CV og relevante dokumenter via vores online rekrutteringssystem, så de er os i hænde mandag den 5. november kl. 12. 
 
Om os 
Bornholms Hospital er et akuthospital i Region Hovedstaden for øens ca. 40.000 indbyggere samt de 600.000 turister som årligt besøger Bornholm. Blandt Bornholms Hospitals ca. 550 ansatte er 20 ansat i terapien, hvoraf 10 er fysioterapeuter. Terapiens personale består desuden af ergoterapeuter, sekretær, portør og én terapiassistent.  
 
Bornholms Hospital er udvalgt som udviklingshospital for Region Hovedstaden.