Jobbet "Introduktionsstilling - Psykiatrisk Center Nordsjælland" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød

Dit næste skridt
Vi har en ledig introduktionsstilling! Du har nu mulighed for en introduktionsstilling i psykiatri på et center, hvor der er høj tilfredshed hos yngre læger og hvor evalueringerne efter ansættelser ligger rigtig højt. Du kan vælge om du ønsker ansættelse på deltid eller fuld tid!  
 
På Psykiatrisk Center Nordsjælland har vi som de første åbnet op for muligheden for en introduktionsstilling på deltid! Vi tilpasser sammen med dig en stilling med en varighed fra 12 og op til 18 måneder – altså alt fra 37 til 25 timer om ugen – det er op til dig!  
 
Det kan vi tilbyde
 
Vi mener, at vi kan tilbyde ansættelse i et af de ubetingede mest interessante lægelige specialer: 
  • Vi har stort fokus på uddannelse, vejledning og inddragelse af yngre læger på en arbejdsplads og i et speciale som konstant ønsker at forbedre sig 
  • Bed-side supervision er sat på vagtskemaet – så du slipper ikke…  
  • Du får vejledning af vores engagerede uddannelsesansvarlige overlæge 
  • Der er ugentlige møder mellem yngre læger og klinikchefen. Vi ved godt, at du er fremtiden i vores speciale – så vi lytter til hvad der bliver sagt – og handler på det 
  • Vi har ugentlig gennemgang af artikler, undervisning og særlige diagnostiske konferencer. Konferencernes indhold styrkes ved tilstedeværelse af yngre læger og overlæger fra såvel den ambulante psykiatri som ”senge”-psykiatrien. 
  • Vi tilbyder herudover et stærkt socialt lægeligt miljø med bl.a. nytårskur og fælles besøg på udstillinger med efterfølgende middage.  

Hvem er du? 

  • Læge med godkendt KBU-forløb 
  • Trives i et tværfagligt samarbejde 
 
Generelt
Der er fælles vagtlag med vagt på tjenestestedet i Hillerød. I Helsingør er der rådighedsvagt fra bolig. I forbindelse med vagtplanlægning tages så vidt muligt hensyn til den enkeltes ønsker 
 
Lad os høre fra dig – uanset om du ved, at du skal være psykiater, eller om du synes dette er for godt et tilbud at sige nej til. Vi ved du kommer til at brænde for dette spændende speciale.  
 
Du er velkommen til at kontakte klinikchef Jonas Astrup på mail jonas.astrup@regionh.dk Alternativt kan du kontakte uddannelsesansvarlig læge Dorte Nordholm på mail dorte.nordholm@regionh.dk.  
 
Ansøgningsfrist: 16. november kl. 12.00. 
Ansættelsessamtaler afholder vi i uge 47. 
 
Ansættelse: Hvis muligt allerede 1. dec.