Jobbet "Radiografer til Team 3, Radiologisk Afdeling OUH Odense" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 27, stuen, 5000 Odense C

Dit næste skridt
Jobindhold   
Vi søger to radiografer til Team 3: en fast stilling med tiltrædelse 1. januar 2019, samt et vikariat fra 1. januar til 31. august 2019. Begge stillinger er på fuld tid.
 
Team 3 arbejder inden for det muskuloskeletale område med børneundersøgelser og thorax. I teamet har vi et tæt tværfagligt samarbejde med meget engagerede og dygtige kolleger, og vi arbejder sammen om at give patienterne en god oplevelse.   
Vi har Siemens DR i alle knoglerum samt 2 Philips gennemlysningsrum, og vi har EOS, som anvendes til bl.a. scoliose og benlængder.    
Hver dag har vi 2 radiografer, som er i Ultralydsafsnittet i kælderen, og vi har en radiograf, som arbejder med muskuloskeletal ultralyd 2 dage om ugen.   
 
Du vil komme til at indgå i treskiftet vagt i FAM, hvor du selv ønsker dine vagter i ''min tid''. Teamet har 2 radiografer, som arbejder i FAM hver dag i dagtiden.   
Da vi er et universitetshospital og er uddannelsessted for radiografstuderende, skal du være villig til at indgå aktivt i undervisningen og uddannelsen af studerende og kolleger. Vi arbejder med noget af den nyeste teknologi, og det er vigtigt for os, at du holder dig orienteret om den nyeste forskning inden for fagområdet og er indstillet på fortsat at videreuddanne dig.   
 
Vi forventer, at du   
• har dansk autorisation som radiograf   
• arbejder selvstændigt og med høj faglighed, samt har fokus på det gode patientforløb   
• er fleksibel over for skiftende arbejdsopgaver og arbejdstider   
• har lyst til og interesse for at implementere ny teknologi i afsnittet   
• vil indgå aktivt i udviklingen af et attraktivt og kollegialt arbejdsmiljø   
• kan klare presset i en meget travl hverdag   
 
Vi tilbyder   
• et udviklingsorienteret miljø med højt specialiserede undersøgelser, hvor fagligheden er i top   
• et arbejdsliv, hvor du kan få mulighed for at præge dine arbejdsopgaver i den retning, du synes er interessant   
• et åbent, ærligt og respektfuldt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone   
• en åben og engageret ledelsesstil   
• systematisk kompetenceudvikling   
 
Ansøgningsfrist   
Fristen for at søge stillingen er torsdag den 15. november 2018. Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 21. november 2018. Søg stillingerne elektronisk via link her på siden.   
 
Ansættelse   
Region Syddanmark anvender tre måneders prøvetid, og ansættelse vil ske efter overenskomst. Vi indhenter børneattest.   
 
Generelt om Radiologisk Afdeling   
Afdelingens aktivitetsniveau er højt. Vi foretager omkring 335.000 undersøgelser på årsbasis, og vi har et tæt samarbejde med såvel kirurgiske som medicinske specialafdelinger. Vores faglige niveau er højt, og afdelingen varetager de fleste højtspecialiserede funktioner.   
 
Lean-princippet er en fast del af vores arbejdsdag. Vi holder ugentlige målstyringsmøder med henblik på at optimere vores arbejdsgange.   
 
Vi har fokus på arbejdsmiljøet, og alle har et ansvar for at bidrage til det åbne, ærlige og respektfulde samarbejde. Vi holder fælles julefrokost og sommerfest, og vi har tradition for at deltage i forskellige motionsarrangementer som fx. Eventyrløb, DHL-stafet og Vi Cykler Til Arbejde. Vi har gratis frugtordning og adgang til meget billige træningsfaciliteter.   
 
Lægefagligt er afdelingen specialiseret i otte sektioner:   
Angio-Thoraxsektion, Neuroradiologisk sektion, Abdominal-radiologisk sektion, Ultralydssektion, Onkoradiologisk sektion og Muskuloskeletal sektion/ pædiatrisk radiologi samt Mammaradiologisk sektion.   
 
Radiograferne er specialiseret i seks teams:   
Team 1 arbejder med MR, almen onkoradiologi. Team 2 arbejder med CT, abdominal-radiologi og ultralyd. Team 3 arbejder med muskuloskeletal radiologi, pædiatri, thorax, CT og UL. Team 4 arbejder med neuroradiologi og almen radiologi. Team 5 arbejder med karradiologi og almen radiologi, og Team 6 arbejder med mammaradiologi. Den daglige ledelse varetages af afdelingsradiografer.   
 
Du kan besøge vores hjemmeside på www.ouh.dk/radio   
 
Vil du vide mere   
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsradiograf Susanne Førgaard på tlf. 65 41 18 06 eller via e-mail Susanne.foergaard@rsyd.dk   
 
Vi glæder os til at høre fra dig.