Jobbet "Trænende social- og sundhedsassistent på 32 timer ugentlig" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Toldbodgade 3, 6300 Gråsten

Dit næste skridt
Gigthospitalet ejes og drives af Gigtforeningen og fungerer bl.a. som Sygehus Sønderjyllands reumatologiske afdeling. Hospitalet er omfattet af frit sygehusvalg og modtager reumatologiske patienter fra hele landet. Hospitalet varetager højt specialiseret diagnosticering, behandling og pleje af en lang række gigtsygdomme.
 
Hospitalet er organiseret med tværfaglige ledelsesteams og en række enheder med decentrale enhedsledelser. Hospitalet vil i slutning af december flytte til nye og ny renoveret lokaler på Sønderborg sygehus.  
 
Hospitalet har særlig fokus på videreudvikling og forskning indenfor rehabilitering. Således er der lige blevet ansat to forskningsprofessorer, som skal have hovedfokus på forskning i og udvikling af rehabilitering.  
 
Ergo- og fysioterapien består p.t. af 7 fysioterapeuter, 1 social- og sundhedsassistent og 4 ergoterapeuter og 1 sekretær.  
 
Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads, hvor patienter med inflammatoriske og muskuloskeletale problemstillinger er indlagt til specialiseret rehabilitering. Tæt samarbejde med dygtige kollegaer, der gerne sparrer med dig. Et tæt tværfagligt samarbejde med især fysioterapeuter, ergoterapeuter og plejepersonale omkring behandling og træning af patienterne.  
 
I Fysioterapien, som blandt andet har et varmtvandsbassin tilknyttet, behandles patienter med alle typer reumatologiske sygdomme, kroniske ryglidelser og andre kroniske smerteproblematikker.  
 
Dine arbejdsopgaver består af at tilrettelægge og forestå behandling i terapien efter ordination og i samarbejde med fysio– og ergoterapeut, herunder varetagelse af træningsopgaver, udførelse af konditest, varme- og kuldebehandling, elektronisk booking af ptt (novax) og en række serviceminded opgaver, herunder hjælpe ptt med bad og omklædning til bassin.  
 
Desuden udførelse af træningsvejledning og overvågning af hold i Gigthospitalets varmtvandsbassin, - primært i morgentimerne.  
 
Der er for tiden intet weekendarbejde eller arbejde på helligdage.  
 
Vi lægger vægt på at du
  • Har erfaring med træningsvejledning af patienter
  • Har lyst til at undervise og vejlede hold i bassin  
  • Kan bevare overblik og have mange bolde i luften  
  • Har gode kommunikationsevner og et godt humør  
  • Udviser fleksibilitet og formår at springe ind hvor der er behov  
  • Er god til at prioritere arbejdsopgaver ved travlhed  
  • Tør tage initiativ, men formår også at følge det til dørs  
  • Flair for booking i elektroniske systemer  
  • Skal kunne arbejde selvstændig  
 
Løn 
Overenskomstmæssig løn (inkl. lokalaftale)  
Du kan få mere at vide om Kong Christian X`s Gigthospital, om Gigtforeningen og om det reumatologiske område på www.gigthospitalet.dk og www.gigtforeningen.dk.  
 
Yderligere oplysninger og funktionsbeskrivelse kan fås ved at kontakte: ledende terapeut Susanne Jürgensen på sjurgensen@gigtforeningen.dk eller telefon 73 65 40 60.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 21. november 2018.  
Samtaler forventes afholdt i uge 48