Jobbet "Ældresygdomme søger tilkaldevikar" er udløbet

Region Midtjylland

Ældresygdomme

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt

Afdeling for Ældresygdomme søger tilkaldevikar til sengeafsnittene, som kan dække vagter i november, december og januar. Er du Sygeplejerske, SOSU assistent eller sygeplejestuderende på minimum 8. semester, så se her!

Vi søger tilkaldevikar, som har lyst til at arbejde med den ældre patient, hvor sygdomsbilledet er komplekst og hvor tværfagligt samarbejde er i højsædet. Specialet kalder på gode sociale kompetencer, hvor du vil opleve et tæt samarbejde med dygtige kollegaer, der er interesserede i at lave de bedste forløb i samarbejde med patient og pårørende.

Patientpleje og koordinering af behandlingsforløbet
Som tilkaldevikar indgår du i et team med sygeplejersker og terapeuter, hvor din vigtigste opgave vil være, at hjælpe med patientens daglige behov for personlig pleje, ernæring, observere og reagere på smerteproblematikker, vejrtrækningsproblemer, udskillelse, mobilisering samt at være i dialog med teamet om, hvordan vi bedst muligt imødekommer patientens behov og ønsker.

Vi koordinerer dine opgaver og matcher dem med dit uddannelsesniveau og dine kompetencer. Ligeledes vil du få introduktion til Afdelingen samt følgedage med et erfarent personale. Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for ældreområdet og har gode kommunikative evner.

Vi er en Afdeling som vægter høj trivsel – Tilbagemeldingerne fra personalegruppen er:" Ældresygdomme er en afdeling, hvor man altid kan spørge, ingen dumme spørgsmål, man hjælper hinanden og her er gode kollegaer".

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.


Har dette vagt din interesse, så lad os endelig høre fra dig:
Afdelingssygeplejerske Mette Lackmann på 2911 9872 eller  Afdelingssygeplejerske Ann Valsted  på 7846 7671.  
 
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.