Jobbet "Social -og sundhedsassistent søges til afsnit R9 Psykiatrisk Center Sct. Hans, Roskilde " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Boserupvej 2, 4000 Roskilde

Dit næste skridt
Afsnit R9 søger pr 1/12-18 eller snarest derefter 1 social -og sundhedsassistent på 30 til 37 timer i blandede vagter med weekend vagt hver anden weekend. 
 
Er du til at arbejde i et afsnit hvor plejer er fortid, men hvor nytænkning og udvikling er vejen frem? Så læs med her! 
 
Afsnit R9 er en lukket rets psykiatrisk afdeling med plads til 10 patienter, fælles for vores patienter er at de er psykisk sårbare og har en retslig foranstaltning. Dette betyder, at vi har lange og intensive rehabiliteringsforløb, hvor du får rig mulighed for at arbejde med motivation og relationer.  
 
Vi arbejder ud fra den kognitive model og med den motiverende samtale som metode, og vil på sigt kunne tilbyde kompetenceudvikling inden for dette. Vi har øget fokus på aktiviteter og miljøterapeutiske tilbud, og kan tilbyde gode faciliteter for fysisk aktivitet både ude og inde.  
 
Vi er et stabilt tværfagligt team i udvikling, som spænder bredt både i alder, køn og erfaring. Vi vægter samarbejde og fælles sikkerhed højt, vi bruger hinanden til at udvikle vores praksis så patienterne får den bedst mulige behandling med den enkelte patient i centrum. Det betyder at vi har et godt og inspirerende arbejdsmiljø, med lavt sygefravær og plads til forskelligheder, men også meget lav brug af tvang. Vi arbejder målrettet med forbedringstavlen, og vi er i fuld gang med at implementere målstyring i praksis. 
 
Vi kan tilbyde god introduktion til specialet, samt mentor ordning. Vi har ugentlig supervision og mulighed for faglig sparring med erfarne kollegaer i alle vagter samt struktureret sygeplejefaglig vejledning. Der er løbende tilbud om intern undervisning indenfor specialet, og der er gode muligheder for ekstern kompetenceudvikling både som nyuddannet og erfaren social -og sundhedsassistent. Vi har en synlig ledelse bestående af afdelingssygeplejerske og overlæge, som vægter dialog i alle vagtlag højt. 
 
Vi søger en social -og sundhedsassistent som kan se sig selv arbejde i dette speciale, som kan se muligheder i lange forløb og har lyst til at indgå i erfaren og humoristisk personalegruppe. Du må meget gerne have bred erfaring, men er ikke et krav da vi vægter de personlige kompetencer højt.  
 
Hvis ovenstående har vagt din interesse, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kristine Brauer Balling 38642138 for yderligere oplysninger og stillingsbeskrivelse. Du er velkommen til at besøge afsnittet efter forudgående aftale.  
 
Ansøgningsfrist er fredag d. 27.11.2018, og samtaler forventes afholdt uge 48 og 49