Jobbet "Afdelingsbioanalytiker søges til Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET, Rigshospitalet. Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansensvej, 2600 Glostrup

Dit næste skridt
 
 
Har du lyst til at lede en fagligt kompetent og spændende gruppe bioanalytikere, så har vi gruppen i Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET. 
 
Vil du være vores leder? Vi er 10 bioanalytikere, der søger en leder til bl.a. arbejdsplanlægning, oplæring, udvikling og personaleledelse. 
 
I vores Glostrup-sektion er stillingen som afdelingsbioanalytiker blevet ledig og er til besættelse snarest.  Der vil være tæt samarbejde med sektionslederne overlæge Annika Loft Jacobsen med PET/CT-undersøgelserne og overlæge Lotte Hahn Enevoldsen for resten af afsnittes undersøgelser. Du vil være den daglige leder af en sektion, der udfører flere forskellige fysiologiske og nuklearmedicinske undersøgelser.  
 
Vi har gennem de sidste år været igennem en udvikling, hvor der bl.a. er implementeret en PET/CT-scanner, som anvendes til 18F-FDG-scanninger og fra oktober 2018 også til 18F-FE2PI-hjernescanninger til Parkinson-diagnostik. Denne udvikling, samtidigt med mange forsknings-undersøgelser, kræver god logistik og ledelse med pædagogiske evner. 
 
Vil du være med til den fortsatte udvikling af sektionen, så søg ansættelse hos os. 
 
Vi forventer at: 
 • Du er selvstændig og har ledelseserfaring og/eller erfaring inden for specialet 
 • Du er god til at samarbejde 
 • Du er god til planlægning 
 • Du har humor 
 • Du kan bevare overblikket i pressede situationer 
Vi tilbyder: 
 • Et spændende og krævende job  
 • Et engageret medarbejderteam bestående af bioanalytikere  
 • i alle aldersklasser 
 • Samarbejde med læger, fysikere og sekretærer 
 • Et job med udviklingsmuligheder, som du kan præge 
 • Deltagelse i relevante kurser/uddannelse  
Dit arbejde vil udover ledelse omfatte opgaver i den daglige rutine og ud fra dine kompetencer og ønsker.    
 
Stillingen er til besættelse snarest. 
 
Løn -og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet.  
 
Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til ledende bioanalytiker Linda Kragh, tlf. 35 45 16 77/ mobil 50 91 41 13. (i uge 48 dog Lotte Hahn Enevoldsen 35458269). 
 
Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 14. december 2018. 
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 51 og 1. 
 
Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET er en del af Diagnostisk Center på Rigshospitalet. Vi beskæftiger os med nuklearmedicinske undersøgelser inkl. PET/CT-scanninger, lungefunktionsundersøgelser og produktion af lægemidler. 
Vi udfører ca. 65.000 patientundersøgelser pr. år, ofte komplekse undersøgelser på svært syge patienter, hvoraf en del er børn. Der er stor forskningsaktivitet i klinikken, og du kan se mere på: www.rigshospitalet.dk under Diagnostisk Center.