Jobbet "Afdelingslæge i vikariat til Kirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Dit næste skridt

Vi søger kollega, der kan indgå i bagvagten på kirurgisk afdeling.  Afdelingen har akutkirurgi og elektiv kirurgi med optageområde på 200.000 borgere. Du vil gå i 10 skiftet døgnvagt, bunden vagt. Forvagten har bunden vagt, 2-holdsdrift og fungerer som mellemvagt, idet de akutte patienter modtages i akutafdelingen, hvor de får skrevet journal og taget blodprøver .

Afdelingen varetager behandlingen af patienter, børn som voksne, med akutte og elektive benigne kirurgiske lidelser.

Afdelingen har ansat en afdelingslæge og 13 overlæger, hvoraf tre er kliniske lektorer og en samtidigt er forskningsansvarlig. Afdelingen har igangværende ph.d projekter og det vil være kvalificerende hvis ansøger kan indgå i afdelingens hæmoridegruppe. Afdelingen har uddannelsessøgende læger i kbu-forløb, introduktionsstillinger i kirurgi og hoveduddannelsesstilinger i kirurgi

Afdelingen har 2-3 daglige operationslejer, 2-3 daglige ambulatorier samt 4-6 daglige endoskopistuer. Alle dele med nyeste udstyr.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

 

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. 
Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.