Jobbet "Social- og sundhedsassistent på Kærvang" er udløbet

Region Nordjylland

Kærvang: Afdeling FS

Strandparken 82, 7900 Nykøbing M

Dit næste skridt
Social- og sundhedsassistent
Kærvang søger en social og sundhedsassistent, med ægte ærlig og kærlig interesse i at samarbejde med mennesker med svære, psykiske lidelser, der har brug for hjælp til, at leve livet godt. Vores fokus er beboernes trivsel, at give mulighed for udvikling og mestre hverdagen. Styrke deres livskompetencer, og bidrage til, at skabe en hverdag med glæde, mening og liv.
Dine opgaver:
Relations arbejdet er en stor del af indsatsen. Du skal arbejde ud fra den anerkendende tilgang, arbejde med struktur, genkendelighed og overblik i hverdagen, som det bærende element til tryghed, udviklingsmuligheder og mulighed for at beboernes kan mestre eget liv. Du skal endvidere udføre sundheds faglige opgaver i samarbejde med sygeplejerske.
Derudover får du opgaver indenfor:
Alt indenfor bo støtte og relations arbejde
Dokumentation og målrettet arbejde med mål og delmål.                                                              Medicin dosering ligger fortrinsvis i nattetiden.
Det forventer vi af dig:
 • Du har gode relations kompetencer, kan være til stede når beboeren har det svært og kan finde kreative problemløsninger
 • Du kan arbejde med komplekse udfordringer
 • Du er fleksibel og loyal overfor beslutninger, kan bidrage med engagement, inspiration og glæde
 • Du har gode skriftlige kompetencer og kan lide at arbejde målrettet med dokumentation
   
  Du skal være med til, at styrke et arbejdsmiljø med fysisk og psykisk robusthed, have evner og vilje til åben kollegial refleksion i pressede situation. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra socialpsykiatri og gerne med demens, men det er ikke et krav. Du ønsker tværfagligt samarbejde, har bevidsthed om din faglighed,  dine egne og andres udviklingskompetencer, og er god til at have opmærksomhed på muligheder.
   
  Vi tilbyder:
 • 37 timer/uge, ligeligt fordelt mellem dag og aften, og weekend arbejde hver anden weekend. Hvis du ønsker fast aften arbejde, kan dette også imødekommes.
 • Stort fokus på at vi er hinandens bedste forudsætninger, og vi sammen skaber det gode, trygge og udviklende arbejdsmiljø
 • Gode kollegaer, samt en nærværende og opmærksom ledelse
 • Mulighed for faglig vejledning, sparring og supervision
 • Uddannelse i kommunikologi til alle fastansatte
 • Undervisning i validering
 • Fra efteråret 19 startes op med implementerings projekt: ”den reflekterende praktiker”
   
  Kærvang er et regionalt social psykiatrisk botilbud:
Et botilbud til voksne mennesker, med svær psykisk sårbarhed i form af skizofreni, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse og svær demens sygdom.
Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat med bl.a. sygeplejersker, ergoterapeuter, social- og sundheds assistenter og pædagoger. Kærvang er uddannelsessted for social og sundheds assistenter, sygeplejestuderende og pædagogstuderende. Kærvangs formål er, at skabe de bedste muligheder, for, at beboerne kan leve livet godt. Social psykiatri er: ” at være katalysator i beboernes liv – at styrke deres livskompetencer og bidrage til at skabe en hverdag med glæde, mening og liv.
Vi er kendetegnet ved, at være udviklingsorienteret, med tradition for hurtig at implementere ny viden i praksis – og udvikle ny viden. Vi arbejder rehabiliterende og recovery fremmende, med fokus på samskabelse og inklusion. Kærvang er i en evig forandrings og udviklings proces. Der kommer ofte nye og anderledes opgaver. Derfor arbejder vi på, at sikre et godt, inspirerende fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Der sker løbende sidemandsoplæring og undervisning. Kærvang består af 3 afdelinger fordelt på 2 matrikler, Kærvang Midtbyen med 20 lejligheder og Kærvang Strandparken med 24 pladser. Kærvang tilbyder også dagtilbud og bostøtte.
Du kan læse mere om os på www.kaervang.rn.dk
Jobtype:
Social og sundheds assistent
Ansættelsesform:
Fuld tid
Arbejdssted:
Specialsektoren
Afdeling:
Kærvang: Afd. SKÆP
Arbejdsstedets adresse:
Strandparken 82 og Asylgade 23 – 27, 7900 Nykøbing Mors
Kontaktperson:
Inge Kam Larsen
Bente Dahl Bukhave Sandal
Telefon:
97645120
Ansøgningsfrist:  16.12.2018
 
Tiltrædelse:
01.02. 2019 eller snarest muligt
Ansættelsessamtale: onsdag d. 19.12.18