Jobbet "Fysioterapeut til Specialsygehuset i Sønderborg " er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sydvang 1, 6400 Sønderborg

Dit næste skridt
Ergo- og fysioterapien ved Sygehus Sønderjylland søger en dygtig fysioterapeut med erfaring indenfor det medicinske område og lyst til udvikling. 
 
Du vil i tæt samarbejde med ergoterapeut, sygeplejerske og læge indgå i den videre udredning og afklaring af behandlingsmuligheder for den kroniske medicinske patient. 
De korte forløb på sygehuset udfordrer din undersøgelsesteknik og din analytiske sans.  
Vi søger derfor en person med undersøgelseserfaring, der kan arbejde selvstændigt i en hverdag med mange opgaver. Du har lyst til og erfaring med løbende udvikling af patientforløbet sammen med patienten og kollegerne på tværs af sygehus og sektorer, så vi sikrer, at patienten får det optimale forløb. 
 
Ergo- og fysioterapien har et tæt kollegialt sammenhold, med vægt på et sundt arbejdsmiljø, faglighed og medansvar, og i specialegruppen hjælper vi hinanden med at nå dagens opgaver. 
 
Den faste stilling er på 35 timer og løber fra 1.2.2019. Du skal arbejde på hverdage, men må påregne weekendarbejde i vores akutmodtagelse i Sønderborg. 
 
Stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til Ergo- og fysioterapien på 7997 1901 og hør gerne mere hos chefterapeut Pernille Lindberg Kjær på 7997 1910.  
 
Send din ansøgning med cv og evt. bilag elektronisk, så vi har den senest d.15. december. Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag den 18. december.