Jobbet "Vi søger afløsere" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Skovbakken 126, 3520 Farum

Dit næste skridt
Vi søger afløsere – faglærte som ufaglærte.
 
Dejligt, hvis du er uddannet indenfor sosu-området, men du kan også komme i betragtning, hvis du har anden erfaring. Det vigtigste er at du har lyst til samværet med ældre blinde og svagseende og har mod på at blive oplært.  
 
Aktive beboere og daggæster trods deres synshandicap  
Solgaven er et selvejende specielt bo- og dagtilbud for blinde og svagsynede ældre. Vi har 65 beboere, 1 aflastningsplads og 20 daggæster. De fleste af vores beboere og daggæster er fysisk aktive og åndsfriske og deltager bl.a. i styrketræning, gymnastik, cykling, stavgang, vandrelaug, quiz, kronik, kryds og tværs.  
 
Tværfagligt samarbejde i højsædet  
Alle teams i huset samarbejder. Det er en integreret del af vores hverdag at vi udnytter hinandens ressourcer og faglighed. Vi er specieluddannet til at hjælpe og støtte vores blinde og svagsynede beboere og daggæster med deres særlige behov.  
 
Et hus der summer af god stemning  
Den gode stemning kommer af de hjemlige omgivelser, glade beboere og daggæster, gode personalemuligheder, duften af hjemmelavet mad og selvfølgelig et personale der har det rigtigt godt med hinanden. Se også vores hjemmeside: www.solgavenfarum.dk  
 
Vi forventer, at:  
• Du er engageret, fleksibel og indstillet på udfordringer  
• Du har gåpåmod og viser at du ”gerne vil”  
• Du er stærk til dansk – både mundligt og skriftligt  
• Du er mødestabil  
 
Vi forholder os til ansøgningerne løbende.  
  
Lad mig høre fra dig  
Jeg hedder Anette Illum og er vagtplanlægger. Passer ovenstående til dig og vil du gerne høre mere om jobbet og evt. besøge os, så ring til mig på 44 34 83 71