Jobbet "Jordemødre til føde- og barselsafsnittet, Nykøbing F. Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F

Dit næste skridt

Smukt beliggende med udsigt over Guldborgsund ligger føde-barselsafsnittet på Nykøbing F. Sygehus. Vi søger nye kollegaer til vores velfungerende afdeling, og vi mangler netop dig – også hvis du er nyuddannet.

Vi tilbyder en fleksibel vagtform – 8 eller 12 timers vagter samt døgnvagter – og en fleksibel arbejdstid – deltid, fuld tid, så du bedst muligt kan få et arbejdsliv med evt. pendlertid til at hænge sammen med familielivet. Vi arbejder i blandede skiftende vagter, og forsøger i vagtplanlægningen at lave et vagtskema, som tilgodeser både den enkelte og helheden.

Vi er en lille afdeling med ca. 900 fortrinsvis normale fødsler årligt. Hos os får du en alsidig hverdag, hvor du i samarbejde med dine kolleger varetager de ambulante kontroller, fødsler og de indlagte gravide. Føde-barselsafnittet har fire fødestuer, hvoraf to af dem er etableret som sansefødestuer med lys i forskellig nuancer, musik/lyd og billeder. Derudover har vi syv familiestuer til de nybagte familier. 

Føde-barselsafsnittet bemandes med jordemødre, assistenter og sygeplejersker, som samarbejder om opgaverne i afdelingen. Der er speciallæge i vagt. Sygehuset har døgnbemandet børneafdeling, som assisterer ved akut brug for hjælp på føde-barselsafsnittet, og vi kan føde med kvinder fra uge 34+0. 

Vi sætter læring, sparring og faglige diskussioner højt, og da vi er en afdeling uden afdelingsjordemødre, hjælper vi hinanden hele døgnet med de udfordringer der måtte opstå. Vi ser nyuddannede jordemødre som et plus, da det altid er godt med ny og frisk tilgang til tingene og tilbyder mentorordning med en erfaren jordemoder.

Vi søger jordemødre som kan samarbejde og som kan arbejde selvstændigt. Hos os varetager jordemødrene alle typer af jordemoderopgaver, og det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i alle funktioner.

Brænder du for den gode jordemoderfaglighed, den gode fødsel og har lyst til, på bedste vis, at give vores gravide, fødende og barslende kvinder og familier den bedste start, så er det hos os du skal arbejde, og vi ser frem til din ansøgning. 

Ansættelsesdato 01.02.19 eller efter aftale.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.