Jobbet "Speciallæge i radiologi søges" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sygehusvej 24, 6000 Kolding

Dit næste skridt

Overlæge/afdelingslæge til Røntgen og Scanning, Kolding Sygehus med mulighed for deltagelse i KarriereBoost programmet – fra speciallæge til ekspert 

 
Om afdelingen 
Røntgen og Scanning er en stor afdeling, i en rivende og spændende udvikling, som du kan være med til at sætte dit præg på. Det akutte arbejde foregår i tæt samarbejde med den fælles akutmodtagelse (FAM), hvori den radiologiske funktion er integreret. Røntgen og Scanning har alle modaliteter med high-end udstyr og er fuldt digitaliseret med ca. 110.000 undersøgelser årligt. 
Lægegruppen arbejder i teams: MR, angiografi samt intervention, gastroenterologisk radiologi, ortopædisk, reumatologisk, neurologisk-og pædiatrisk radiologi. Der er omfattende intervention inden for alle områder. Siden september 2017, hvor afdelingen også varetager  akut trombolysefunktion på neurologiske patienter.  
Lægegruppen består af 14 speciallæger og har en har ambitiøs uddannelsesprofil med 2-4 læger i hoveduddannelse – og 2 i introduktionsstillinger. Samlet er vi ca. 80 medarbejdere i afdelingen.  
 
Stillingen  
 
 Dine opgaver bliver, at 
 • Deltage i Røntgen og Scannings daglige drift, vagtarbejde, undervisning og forskning        

Vagten er tilkaldevagt fra bolig, 9-10 skiftet. Vi tilbyder vagtlejlighed 300 m fra sygehuset. Der er mulighed for diagnostisk hjemmearbejdsplads til vagtbrug.

 
Vores forventninger til dig 
 
Du  
 • Er speciallæge i radiologi 
 • Har interesse for at dygtiggøre dig indenfor radiologisk subspeciale, der understøtter akutsygehuset, herunder orto- og neuroradiologi, alternativt gastroradiologi.
 • Har ambitioner indenfor det akutte område og det tværfaglige samarbejde om patientforløb 
 • Er åben, troværdig og tillidsvækkende og samtidig målrettet med gennemslagskraft 
 • Du ved, at et godt samarbejde med interne og eksterne kollegaer er et vigtigt element, der skal prioriteres højt for at give patienterne den allerbedste behandling   
 • Kan fagligt og kommunikativt leve op til afdelingens og sygehusets værdier – resultater, ordentlighed, samarbejde og excellence  
 • Interesse for intern og ekstern undervisning  
 • Har en positiv tilgang til den travle hverdag, der er i en stor akut radiologisk afdeling. 
 
Vi tilbyder en afdeling med
 
 • Tradition for gode interkollegiale relationer internt og eksternt  
 • Gode muligheder for efteruddannelse  
 • Et godt ry som uddannelsessted for alle personalegrupper 
 •  
KarriereBoost programmet – fra speciallæge til ekspert
 
For den rette kandidat vil der være mulighed for at blive en del af Sygehus Lillebælts KarriereBoost – fra speciallæge til ekspert, som er en individuel karriereplan, der sikrer målrettede kompetencer for vores speciallæger. Dit personlige KarriereBoost tilrettelægges sammen med afdelingens ledende overlæge og din mentor, og du bliver en del af et kollegialt netværk for læger i KarriereBoost programmet i Sygehus Lillebælt. Afsættet er en dynamisk kombination af patienternes og afdelingens behov, den nyeste faglige viden og dine personlige interesser og ambitioner frem mod en overlægestilling. 
 
Som deltager i et KarriereBoost forventer vi, at du 
 
 • Viser interesse for og har et uudnyttet potentiale indenfor et karriereområde  
 • Er fagligt engageret og har gode samarbejds- og kommunikationsevner  
 • Tager initiativ til videndeling og sparring i og udenfor afdelingen 
 • Søger at forbedre arbejdsgange og processer og tænke i helheder 
 • Fagligt og personligt kan leve op til Sygehus Lillebælts værdier 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger  /Foreningen af Yngre læger
 
Hør mere om stillingen
Du er meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Ib Jensen på 2024 2701 eller mail ib.erik.jensen@rsyd.dk, hvor du kan rekvirere funktionsbeskrivelse og information om KarriereBoost programmet.
 
Ansøgning 
Dit CV beskriver dine kompetencer indenfor de 7 lægeroller. Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning senest den 7. januar 2019 via linket Fakta boksen i højre side. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler ultimo maj.
 
Overvejer du at søge job hos os? Så går du måske også med tanker om at flytte til dit nye job. Læs her hvad Sygehus Lillebælt og Trekantområdets kommunerkan tilbyde dig og din familie 
 
Sygehus Lillebælt er et velkonsolideret sygehus med 3 skarpe profiler. Kolding Sygehus er topmoderne akutsygehus med ekspertise til alle patienter – døgnet rundt. Vejle Sygehus Kræft- og specialistsygehus i de store folkesygdomme udvikles til at kunne præstere kræftbehandlingsresultater i verdensklasse. Middelfart Sygehus er som Rygcenter Syddanmark en fælles indgang for alle regionale rygpatienter. Vi er i en positiv udvikling med en ambitiøs vision om at være Patienternes Sygehus med forskning som fundament for excellence i patientbehandlingen. Læs Sygehus Lillebælt -patienternes sygehus her.