Jobbet "Lægesekretær søges til Hjertesygdomme" er udløbet

Region Midtjylland

Hjertesygdomme

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Er du vild med et godt og tæt tværfagligt samarbejde, i et unikt arbejdsmiljø, så er det netop dig vi har brug for, som vores nye kollega.


Hjertesygdomme kan tilbyde en fuldtidsstilling i klinik for Medfødte hjertesygdomme, i daglig tale Børne/GUCH teamet fra den 1. februar 2019 eller efter aftale.

Du vil opleve et tæt tværfagligt samarbejde, hvor patienter og pårørende er i centrum. Vi arbejder i en hverdag, hvor daglige ændringer er en præmis. Gruppen består af 2 sekretærer (snart 3), 4 sygeplejersker samt 7 læger. Vi har et særdeles godt arbejdsmiljø, som vi værner om.

Du vil desuden blive en del af en fantastisk sekretærgruppe, hvor hver især bidrager med høj faglighed, fokus på det gode patientforløb og ikke mindst et positivt arbejdsmiljø, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden.

Det daglige arbejde i klinikken består i
  • skrivning
  • booking med øje for det gode patientforløb
  • telefonisk kontakt til patienter og pårørende
  • relevant registrering
  • arbejde i henhold til overholdelse af udredningsretten

Det er et krav, at ansøger er uddannet lægesekretær for at komme i betragtning til stillingen

Vi forventer at du er
  • faglig dygtig
  • ansvarlig og fokuseret
  • mødestabil, serviceminded og imødekommende
  • struktureret

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet kl. 8.00-15.30 på hverdage.

Har du lyst til at være en del af vores dygtige personalegruppe, og vil du være med til at gøre en positiv forskel, så send din ansøgning til nedenstående link.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest

Ansøgningsfrist: søndag den 16. december 2018.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt primo uge 51.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte TR Mie Bruun på 4013 4358 eller konst. ledende lægesekretær Birgitte Bergholdt på 4013 2668.

Vil du vide mere om os, så gå ind på vores hjemmeside www.auh.dk.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.